HomeViralJade Borsato onthult groot probleem waarmee ze dealt

Jade Borsato onthult groot probleem waarmee ze dealt

       
       
       

Jada Borsato timmert hard aan de weg met haar carrière. De dochter van Marco en Leontine was te zien in de soapserie GTST en brengt graag muziek uit, maar er is een groot probleem.

Jada heeft een tijdje in GTST gespeeld, maar heeft laatst afscheid moeten nemen van haar rol. “Ik heb onwijs genoten om Abby haar personage te mogen spelen en ben ongelofelijk blij dat ik dit heb kunnen en mogen doen”, schreef ze over haar vertrek. “Ik ga iedereen ontzettend missen maar ik ben zo dankbaar voor alle mooie, lieve en bijzondere mensen die ik hierdoor heb mogen leren kennen.”

Focus

Tijdens een vragenrondje op haar Instagram vraagt een volger wat Jada nu gaat doen nu ze is gestopt bij GTST. “Ik wil vooral focussen op zingen, eigen muziek maken en dan eindelijk uitbrengen”, antwoordt ze op de volger.

Probleem

Ze wil op haar muziekcarrière focussen, maar er is een groot probleem. “Mijn stem is al een paar maanden ‘weg’ dus ik moet daar even hulp voor krijgen om hem weer goed op de rit te krijgen.” Wij hopen dat de zangeres snel hersteld!

Bron: Showmag / Beeld: Instagram @jadaborsato

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN