Home Viral Foto: Lil Kleine en Jaimie Vaes samen gespot op Ibiza
       
       
       

Foto: Lil Kleine en Jaimie Vaes samen gespot op Ibiza


Als je dacht dat het nieuws rondom Lil Kleine en Jaimie Vaes met het statement dat ze gister naar buiten gebracht hebben nu wel klaar was, heb je het mis. Op het internet gaat het nog steeds los en regent het van de comments en speculaties rondom de twee.

UPDATE: Er zijn nu zelfs een filmpje van het stel op Ibiza, samen met vriendin Estelle Cruiff. Bekijk het op de volgende pagina.

En niet alleen online zijn alle ogen gericht op Kleine en Jaimie, maar ook offline letten mensen goed op hun. Zo ook mensen op Ibiza, waar Lil Kleine en zijn verloofde op dit moment (blijkbaar) nog steeds zijn. Dat resulteert, natuurlijk, hoe kan het ook anders, in een foto die door iemand op het eiland is gemaakt.Fans gaan online alweer los op de foto en vinden het erg raar om te zien dat de twee gewoon samen zijn, na alles wat er gebeurd zou zijn. Toch ontkennen Jorik en Jaimie het verhaal, en lieten weten ‘erg veel van elkaar te houden’.

Sommigen geloven het, anderen niet. Maar hoe dan ook zijn de twee ‘gewoon’ samen.

Klik door naar de volgende pagina om de foto te zien.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.