HomeViralFotobewijs: Monique Westenberg betrapt met een andere man

Fotobewijs: Monique Westenberg betrapt met een andere man

       
       
       

Gister groot in het nieuws: André Hazes Junior en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar. Maar is Monique ondertussen wel zo trouw? Er gaan geruchten dat Monique volgens spionnen op Curaçao aan het flirten was met een andere man.

Klopt dit verhaal? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Liefde

De liefde tussen Andre Hazes Junior en Monique Westenberg is weer helemaal opgebloeid. Na een aantal maanden van relatie-ups-and-downs, delen de twee hun liefde opnieuw met de wereld.

Afgelopen maandag deelde Andre een Instagram-foto waarin hij zijn liefde aan Monique verklaarde. In zijn post schreef hij onder andere: “Je hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je bent er altijd geweest, in goede en slechte tijden.”

Niet loyaal?

Het liefdesverhaal van de twee lijkt perfect, maar er gaan alweer geruchten dat Monique niet zo loyaal is aan Andre. Yvonne, een bekende influencer op Instagram, heeft een bericht gepost waarin melding gemaakt wordt van een foto die zij ingezonden kreeg van een spion.

Tekst gaat door onder de foto.

monique westenberg andre hazes dre junior
monique westenberg andre hazes dre junior

Op de foto is Monique te zien, samen met een andere man op het strand van Curaçao. Volgens de spion was Monique de hele dag aan het flirten met deze man. Ook maakten ze samen selfies en was ze erg aanhankelijk.

Benieuwd naar de foto? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN