HomeNieuwsGeen grap: Katja Schuurman en Douwe Bob op heterdaad betrapt in badkamer...

Geen grap: Katja Schuurman en Douwe Bob op heterdaad betrapt in badkamer van Raven

       
       
       

JuiceChannel heeft een opmerkelijk verhaal ontvangen. Katja Schuurman en Douwe Bob waren te gast bij Boerderij van Dorst, het programma van Raven van Dorst. De twee gasten bleken het na de opnames wel heel erg gezellig te hebben en zijn vervolgens door Raven betrapt in de badkamer!

Paddo’s

In het programma vertelt Katja Schuurman onder anderen over haar break up en hoe zij die heeft verwerkt. Ze had daar een bijzondere manier voor, namelijk door het gebruiken van paddo’s. “Paddo’s zijn een fantastische uitvinding. Ja, dat is toch iets geniaals wat dat doet met je. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo’s en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt”, aldus Katja.

Spannende geluiden

Op Instagram deelt JuiceChannel het verhaal dat ze van een bron hebben ontvangen. “Volgens een bron hebben Katja en Douwe het gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren. De twee hadden allebei veel drankjes op. Raven ging eerder naar bed toe maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer.”

De opnames zijn alweer een tijdje geleden en toen waren Katja en Douwe Bob vrijgezel. Het zou dus best wel kunnen dat de twee dingen hebben uitgespookt…

Bron: Instagram / Beeld: Instagram

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN