HomeNieuws'Gio is vreemdgegaan met deze bekende Nederlandse influencer'

‘Gio is vreemdgegaan met deze bekende Nederlandse influencer’

       
       
       

Het is nog niet klaar met de drama rondom YouTuber Gio en zijn vriendin Jade Anna. Het zou namelijk niet goed gaan tussen de twee, meldden verschillende media eerder deze week. Nu weten we ook de reden daar achter, als we een nieuwe bron mogen geloven.

Gio zou namelijk zijn vreemdgegaan!

Gio en Jade uit elkaar?

Er gingen flinke geruchten rond over dat Gio uit elkaar zou zijn met zijn vriendin Jade, en daar zou bewijs voor gevonden zijn. Zo viel het fans op dat Jade ineens niet meer in de dagelijkse vlogs van Gio te zien was. De twee zouden elkaar zelfs al een tijdje niet hebben gezien nadat Jade naar Barcelona was gegaan om haar zus te bezoeken.

Daarnaast plaatste Jade een bericht op Instagram: “Merk dat ik de laatste weken wat minder in m’n vel zit… en die periodes mogen er ook zijn. Ik heb er daarom ook voor gekozen om eventjes afwezig in de vlogs te zijn, om mezelf wat rust te gunnen, ik voel dat ik dat nodig heb.”

Tekst gaat door onder de foto.

gio jade

Het internet ontplofte daarna, waarna Jade snel besloot te reageren. “Gio en ik zijn niet uit elkaar.” schreef ze op haar Instagram Story.

Maar toch wordt er nu wat anders beweerd door een bron!

Ben je benieuwd met wie Gio zou zijn vreemdgegaan? Klik dan door naar de volgende pagina.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN