HomeViralGio scheldt een fan uit: 'Je k** moeder!' (Berichten gelekt)

Gio scheldt een fan uit: ‘Je k** moeder!’ (Berichten gelekt)

       
       
       

Gio heeft op dit moment niet echt de beste week, en het lijkt er op dat hij dat op een fan heeft afgereageerd. Er zijn namelijk twee dingen in zijn leven gebeurd waardoor hij het nu vast niet echt makkelijk heeft.

Er zijn vandaag namelijk WhatsApp berichten gelekt van Gio die een fan uitscheldt!

Bekijk hieronder ook dit artikel in videovorm!

Ophef om uitbuiten vriendin

Het eerste ding is dat er eerder vorige week namelijk enorme ophef ontstond over het uitbuiten van zijn toenmalige minderjarige vriendin Jade. Zij zou volgens een onderzoek namelijk heel vaak op een foute manier zijn gebruikt in thumbnails van zijn YouTube video’s.

Er zouden zelfs kamervragen gesteld worden rondom dit onderzoek. De vraag die gesteld wordt: ‘Hoe ver mag je gaan voor views?’ In het onderzoek kwam naar boven dat vooral minderjarigen terug te zien zijn in deepfake-video’s.

Gio en Jade uit elkaar?

Het tweede ding is dat er geruchten rondgingen over dat Gio uit elkaar zou zijn met zijn vriendin Jade, en daar zou bewijs voor gevonden zijn. Zo viel het fans op dat Jade ineens niet meer in de dagelijkse vlogs van Gio te zien was. De twee zouden elkaar zelfs al een tijdje niet hebben gezien nadat Jade naar Barcelona was gegaan om haar zus te bezoeken.

Daarnaast plaatste Jade een bericht op Instagram: “Merk dat ik de laatste weken wat minder in m’n vel zit… en die periodes mogen er ook zijn. Ik heb er daarom ook voor gekozen om eventjes afwezig in de vlogs te zijn, om mezelf wat rust te gunnen, ik voel dat ik dat nodig heb.”

Het internet ontplofte daarna, waarna Jade snel besloot te reageren. “Gio en ik zijn niet uit elkaar.” schreef ze op haar Instagram Story.

Benieuwd naar de gelekte screenshot van Gio die een fan uitscheldt? Klik dan door naar de volgende pagina om dat te zien.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN