HomeNieuwsGloednieuw.nl zoekt een stagiair YouTube en TikTok editor

Gloednieuw.nl zoekt een stagiair YouTube en TikTok editor

       
       
       

Voor onze kanalen @gloednieuw en @verraderlijk zijn we op zoek naar iemand die samen met onze presentators onze volgers op de hoogte brengt van het laatste nieuws, de meest viral trends en de nieuwste juice. Dat doe je door het voorbereiden en editen van YouTube en TikTok video’s.

De leukste stageplek, waar je werk wordt gezien door miljoenen mensen!

Omschrijving

Sinds kort zijn we met Gloednieuw een nieuwe weg ingeslagen. We focussen ons nu namelijk niet alleen op Instagram, maar ook op YouTube en TikTok. En voor die videocontent zoeken we nu een video stagiair.

Je zal komen te werken op ons prachtige kantoor in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Hier zal jij je dagelijks bezighouden met video’s die miljoenen mensen bereikt. De werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden en editen van video’s. Af en toe zal je ook eens Amsterdam in gaan om samen met één van onze presentators om een video buiten op te nemen!

Je gaat samenwerken met ons gezellige team waar je veel van kan leren. We zijn een jong bedrijf waarbij het echt niet uitmaakt als je een keertje wat later komt, een dag (of twee) thuis wil werken of graag met nieuwe ideeën komt die je gelijk mag uitvoeren. Wel verwachten we volledige inzet en enthousiasme!

Profiel

Jij:

– Zoekt een stage vanaf begin februari 2023 (of eerder/later in overleg)
– Kan heel goed editen voor een jong publiek op YouTube en TikTok
– Je hebt verstand van het YouTube algoritme of wil erover leren
– Bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en trends
– Bent compleet verslaafd aan YouTube en TikTok
– Kan prima overweg met een camera

Wij bieden:

– Kantoor op de gracht in hartje Amsterdam met het gezelligste team
– Maar ook thuis- of remote werken als je dat wil
– Heel veel om te leren
– Geen enkele saaie dag
– Doorgroeimogelijkheid
– Ongelimiteerde Stëlz voorraad

Over Stories Media

Stories Media, roepnaam Stories, is het eerste digitale social-first publishing house van Nederland. We zijn het bedrijf achter grote titels als Gloednieuw.nl, Verraderlijk.nl, Nieuwsland.nl en talloze Instagram en TikTok accounts. Social media zit in ons DNA. Met onze websites, socials en andere kanalen behalen we 50 miljoen views per maand. Wij zijn overal waar Millennials en Generatie Z naartoe gaan om leuke content te consumeren. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde content creators.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via [email protected]. Stuur je cv en motivatie en eventuele video’s die jij ge-edit hebt mee.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN