HomeViralHeel goed nieuws over appie Nouri "Kippenvel, zo mooi"

Heel goed nieuws over appie Nouri “Kippenvel, zo mooi”

       
       
       

Het is alweer 5 jaar geleden dat Abdelhak Nouri blijvende hersenschade opliep. Maar nu heeft zijn broer Abderrahim goed nieuws te melden: Het gaat beter met Nouri!

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Hartstilstand

In 2017 was het een schok voor veel mensen toen het leven van Abdelhak Nouri, beter bekend als Appie, op zijn kop werd gezet. Tijdens een wedstrijd van Ajax kreeg hij een hartstilstand die blijvende hersenschade tot gevolg had. Na 5 jaar is er nu een lichtpuntje te melden over de gezondheidstoestand van Nouri. Abderrahim, zijn broer, heeft een update gegeven aan de media.

Tekst gaat door onder de foto.

Stabieler

Abderrahim meldt dat Abdelhak stabieler is geworden. Voordat hij naar de kliniek verhuisde, kon hij zijn voedsel niet binnen houden. Maar sinds hij min of meer thuis is, is dat geen probleem meer. Daarnaast geeft Abderrahim aan dat Nouri aardig, vriendelijk en rustiger is geworden, wat een teken is dat hij de omgeving waarin hij zich bevindt herkent.

Beter verwoorden

Naast dat Nouri steeds meer herkent uit zijn omgeving, is er ook een andere verandering opgemerkt. Abderrahim zegt: “Hij heeft zichzelf beter weten te verwoorden. Hij laat zichzelf zien en daar geniet ik enorm van.” Ondanks de blijvende schade is Nouri bezig met het verbeteren van zijn toestand.

Dagelijkse therapieën

Hoewel Nouri nog steeds niet zelfstandig kan leven, is het een teken van hoop dat de toestand van Nouri verbeterd is. Doordat er weer hoop is, wordt de droom van de familie om hem weer thuis te hebben ook steeds meer een realiteit. Abderrahim geeft aan “We hopen dat hij zijn dagelijkse therapieën blijft volgen, zodat hij zichzelf kan blijven verbeteren.”

Stay strong Appie!

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws?

Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

Bron: AXED

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN