HomeViralHíer verblijft Lil Kleine op Ibiza, fans vragen zich af of zijn...

Híer verblijft Lil Kleine op Ibiza, fans vragen zich af of zijn geld op is

       
       
       

Van Thailand naar Nederland en weer terug naar Ibiza: Lil Kleine’s rapcarrière heeft hem behoorlijk wat geld opgeleverd. Zijn carrière verkeerd de laatste tijd in zwaar weer en fans vragen zich af of zijn geld op is.

Jorik heeft een maandje in Thailand doorgebracht om aan zichzelf te werken. Hij wordt namelijk beschuldigd van het mishandelen van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Zijn reputatie staat nu in een slecht daglicht en het lijkt alsof zijn portemonnee hier alle gevolgen van ervaart…

Geldproblemen

Het financiële roddelblad van Nederland, PureLuxe, laat weten dat de rapper helemaal niet zoveel geld heeft als dat hij doet lijken. Daarnaast werd hij deze week gespot op het vliegveld van Eindhoven. Deze luchthaven is een stuk goedkoper dan Schiphol én een stuk verder weg… Ook verblijft hij op Ibiza niet in een superduur hotel, maar slaapt hij in het vakantiehuis van vriendin Estelle Cruijff. Het is een mooi appartement, maar hij zal er vast niet over opscheppen.

Contract

De geruchten over zijn financiële problemen zijn vooral ontstaan door de beëindiging van zijn contract bij Sony. Muziek- en entertainmentadvocaat Rob van Dongen zei daar een tijdje geleden over: “Als Sony een voorschot heeft betaald voor de nog te produceren albums kan het nu zeggen schade te lijden door het gedrag van de artiest, en daarmee het geld terug claimen.”

Bron: Showmag / Beeld: Instagram @lilkleine

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN