HomeLinksHoor je ook zo veel over aandelen? Dit is hoe je ze...

Hoor je ook zo veel over aandelen? Dit is hoe je ze kan kopen

       
       
       

De laatste week kan je nergens kijken of je ziet iets over de aandelenmarkt. De wereldwijde aandelenmarkt kwam deze week heel erg in opspraak door een groep mensen op internet die veel aandelen van een game winkel hadden gekocht.

Misschien heeft dat je interesse gewekt en wil je ook eens kijken hoe dat investeren in aandelen nou werkt. We hebben de beste manier voor je uitgezocht hoe je kunt beginnen.

Wij raden als je net begint 100% de app ‘BUX Zero’ aan. Deze app is gericht op mensen die voor het eerst beginnen met investeren en leggen alles heel makkelijk en op een leuke manier uit.

Koop hier aandelen met BUX Zero app en krijg een gratis aandeel

Naast wat ons betreft de fijnste en leukste manier om aandelen te kopen, is Bux ook nog eens een van de goedkoopste. Bij vrijwel alle andere spelers op de markt betaal je extra kosten voor het verkopen en aankopen van aandelen. Bij BUX Zero dus niet. Je bent hierdoor dus alleen de kosten van het aandeel zelf kwijt.

Dit is allereerst voornamelijk voordelig voor kleine en beginnende beleggers. Omdat deze groep vaak niet veel te besteden heeft, zullen hun beleggingen dan ook geen grote omvang hebben. Perfect om een kijkje te nemen op de aandelenmarkt dus.

Als je interesse hebt om aandelen te kopen, kun je met deze link een gratis aandeel bij de BUX app krijgen.

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN