HomeNieuwsInsider lekt nieuwe details over GTA6 (releasedate, storyline en meer)

Insider lekt nieuwe details over GTA6 (releasedate, storyline en meer)

       
       
       

Een bekende Rockstar insider heeft een aantal nieuwe details over Grand Theft Auto 6 verspreid. Het gaat om informatie over de storyline van het nieuwe spel, de instellingen én een mogelijke releasedatum!

Inside information

Een oud bekende, Matheusvictorbr, heeft deze informatie op Twitter naar buiten gebracht. Hij heeft al vaker inside information verspreid op het internet over vorige GTA-titels. Volgens hem speel je in GTA 6 met twee personages; een tweeling broer en zus waarvan de ouders in 2003 zijn vermoord door een kartel in Brazilië.

De broer en de zus worden opgesplitst door de moord van hun ouders en komen elkaar na zo’n twintig jaar weer tegen. Ze staan alleen aan twee totaal verschillende kanten van het rechtssysteem. De broer zou voor een overheidsinstantie werken, terwijl de zus bij de kartel zou zitten om wraak te nemen. Wat de Rockstar-insider niet duidelijk maakt is of beide personages te besturen zijn.

Releasedatum

GTA 6 zal zich vooral afspelen in de Amerikaanse stad genaamd Carcer City, maar ook in Cuba, Colombia en Vice City.

Matheusvictorbr meldt tenslotte dat het spel ergens in 2024 wordt uitgebracht. Of deze insider alle details goed heeft, moet blijken in de toekomst. Rockstar heeft in ieder geval bevestigd dat de ontwikkelingen in volle gang zijn.

Bron: Gewoonvoorhem / Beeld: Twitter, GTA

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN