HomeViralIntieme beelden van Maan en Freek gelekt: 'Bezemkast was niet de eerste...

Intieme beelden van Maan en Freek gelekt: ‘Bezemkast was niet de eerste keer’

       
       
       

Maan de Steenwinkel krijgt de laatste tijd vaak kritiek. Zo is er veel ophef gekomen op haar optreden bij Pinkpop, maar er is meer aan de hand. Er is een vreemd verhaal gelekt over haar en Freek van Suzan en Freek.

Een juicekanaal heeft namelijk een heftig verhaal ontvangen. Ze hebben van een bron gehoord dat Maan en Freek het wel erg gezellig hebben gehad.

Bezemkast

“Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew-party was”, schrijft het account. “Ook De Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden De Steenwinkel en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast.”

Al langer

Het schijnt dat de twee elkaar al veel langer zouden kennen. Maan kwam in 2016 langs om een nummer op te nemen voor het YouTube-kanaal van Suzan en Freek. Shownieuws deelt er beelden van: “Zo close waren Maan, Suzan en Freek vroeger al!”. Veel mensen kijken anders naar de video na het gelekte verhaal. Bekijk ‘m hieronder!

Bron: Showmag

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN