Home Nieuws Is dit waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn?
       
       
       

Is dit waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn?

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Monica Geuze en Lars Veldwijk na een aantal jaar uit elkaar zijn. De twee kregen in december 2016 een relatie en werden in 2018 ouders van hun dochtertje Zara-Lizzy. Velen zagen dit nieuws niet aankomen. Toch waren er misschien wel wat signalen waardoor we het wel hadden kunnen zien aankomen. Vooral in het interview wat Monica met Grazia had.

In het interview deed Monica Geuze namelijk een boekje open over haar relatie met voetballer Lars. Ze vertelde namelijk dat het best lastig is als het gaat om transfers waarbij het hele gezin alles moeten achterlaten om te verhuizen naar een ander land. Monica liet weten dan ook niet zonder meer van plan te zijn om haar grote liefde Lars Veldwijk achterna te reizen als hij naar een buitenlandse club gaat.

In december zou het goed kunnen dat Lars’ carrière bij Sparta eindigt als een buitenlandse club een bod doet. Monica wist waar ze aan begon, maar maakte zich hier toch een tijd lang toch heel veel druk om. “Ik wilde niet dat mijn carrière er heel erg onder zou gaan lijden als we naar het buitenland vertrokken. Nu heb ik dat losgelaten, want je hebt het toch niet in de hand hoe het allemaal loopt. We hebben allebei een carrière met eindeloze opties, dus er is geen reden om er zo gespannen over te doen,” vertelde de influencer.

Ze ging verder: “Ik gun hem alles en als hij vindt dat hij moet gaan, dan moet hij dat ook zeker doen. Zara-Lizzy en ik redden het wel. Ik ben hartstikke flexibel, onze dochter is nog jong en er is Face-Time. Maar als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee.”

Tussen de regels door valt er te lezen dat Monica het niet erg vindt om voor haarzelf en haar dochtertje te kiezen. Het feit dat Monica en Lars lieten weten dat ze samen uit elkaar zijn gegaan, zonder ruzie of iets dergelijks, kan die reden nog extra bevestigen.

We wensen Monica en Lars allebei in ieder geval heel veel geluk toe.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...