HomeNieuwsJada Borsato reageert voor het eerst op affaires van vader Marco

Jada Borsato reageert voor het eerst op affaires van vader Marco

       
       
       

Afgelopen week was Jada Borsato te gast bij Teenmag. Ze werd daar flink ondervraagd over haar relatie van 7,5 jaar met Roeland Beelen en wat ze zou doen als hij vreemdgaat. Daarbij denkt ze terug aan de situatie met haar eigen ouders en reageert ze voor het eerst op de affaires van haar vader.

Nooit vreemdgegaan

Sem, de presentator van Teenmag, vraagt aan Jada of zij weleens is vreemdgegaan. “Nee, zeker niet”, antwoord Jada. De twee gaan wat dieper in op haar relatie met Roeland en Sem wilt weten of hij ooit is vreemdgegaan. “Nee, ik weet echt zeker van niet”, aldus Jada.

Kapot gemaakt

Vervolgens is Sem benieuwd of Jada hem zou vergeven als hij vreemdgaat. “Hele moeilijke vraag”, begint Jada. “Als je me dit vijf jaar geleden had gevraagd had ik gelijk ‘Ja, ja, ja!’ gezegd. Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mij ouders, wat vreemdgaan kan doen. En wat het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen.”

Ouders van Jada

De hele situatie rondom de affaires van Marco Borsato heeft het gezin flink doen opschudden. Leontien scheidde in 2020 van Marco na aanleiding van de affaires die Marco had. Niet lang daarna begon het stel alsnog weer te daten en leek het weer goed te gaan. Tot het schandaal rondom The Voice of Holland. Sinds kort heeft Leontien afstand gedaan van de achternaam Borsato en lijkt het nu echt over en uit.

Bekijk de video van Teenmag hieronder.

Bron: Teenmag / Beeld: YouTube, Instagram

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN