HomeNieuwsJade reageert eindelijk op situatie: 'Ik ben klaar met Gio'

Jade reageert eindelijk op situatie: ‘Ik ben klaar met Gio’

       
       
       

Fans die vloggers Gio en Jade shippen hebben een verwarrende week. Na eerst geruchten over een ruzie tussen de twee, daarna geruchten dat Gio misschien terug zou zijn met Juultje en vervolgens een aantal TikTok-video’s weten de fans niet meer hoe de twee er nou aan toe zijn.

Het begon deze week met geruchten dat de twee niet meer samen zouden zijn, omdat Jade niet meer in de vlogs verscheen. Dat leek Gio te bevestigen.

Lees ook: Gio bevestigt ruzie met Jade, legt uit hoe het zit

Even later verscheen er opeens een onbekend meisje in de vlog. Dat meisje herkenden sommige mensen als Juultje Tieleman, de ex-vriendin van Gio. Gio liet weten dat daar niets van klopte.

Lees ook: Gio geeft duidelijkheid over zijn ‘ex-vriendin’ in de vlog

Nu is het laatste nieuws over de situatie dat Jade een aantal opmerkelijke video’s heeft geplaatst op TikToks. In die video’s lipsynct ze mee met nummers die gaan over relatieproblemen. Dat merkte haar volgers direct op, wat ze weer linkten met haar ‘situationship’ met Gio.

Jade reageerde op het hele gedoe. Hoewel ze niet bevestigt of de video’s over Gio gaan of niet, zegt ze wel flink klaar te zijn met de hele situatie. Een volger reageerde namelijk op één van de TikToks: “Ik word nu een beetje gek met dat Gio gedoe.” Waarop Jade reageerde: “Same.”

Hiermee laat ze weten dat ze er dus helemaal klaar mee is! Maar zou dit betekenen dat ze klaar is met het gedoe rondom Gio of met Gio zelf? Dat blijft nog even de vraag.

Lees ook: Jade plaatste déze video over Gio en verwijderde die gelijk

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN