HomeNieuwsJaimie Vaes plaatst per ongeluk filmpje die eigenlijk voor Lil Kleine bedoeld...

Jaimie Vaes plaatst per ongeluk filmpje die eigenlijk voor Lil Kleine bedoeld was

       
       
       

Na het Ibiza-incident in mei staat de relatie tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine in de spotlights. Onlangs heeft Jaimie in haar serie laten weten dat ze een pauze hebben ingelast. De twee zijn sindsdien niet meer samen geweest en het lijkt erop dat ze ook echt uit elkaar zijn. Lil Kleine gaat van hot naar her en Jaimie switcht zoals gewoonlijk tussen Ibiza en Amsterdam. Gisteravond deelde Jaimie echter een heel vreemd filmpje op social media die niet voor onze ogen bedoeld was.

Gisteren plaatste Jaimie een apart filmpje in haar Instagram Story. Ze was in een kamer met een onbekende vriendin en sprak Engels. De Story was dus eigenlijk bedoeld voor iemand anders en niet voor al haar volgers. In de video zegt ze het volgende: ”Zoals je ziet zijn we hier en we gaan zometeen eten. Jij veel plezier waar je ook bent. Ik weet niet eens waar je bent, ergens in Frankrijk. Veel plezier.” Na 1 minuut kwam Jaimie erachter dat ze de video niet naar de persoon in kwestie had gestuurd, maar openbaar voor al haar volgers.

Het kwaad was al geschied, want veel mensen hebben de video gezien. Waaronder roddelaccount Life of Yvonne, die meteen wist dat de video voor Lil Kleine bedoeld was. Hij ging gisteren namelijk naar Saint Tropez en verblijft daar nu.

Bekijk het filmpje waar het om gaat door naar de volgende pagina te klikken.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN