Home Lifestyle Je bent gewaarschuwd: dít is de populairste maand voor vreemdgangers
       
       
       

Je bent gewaarschuwd: dít is de populairste maand voor vreemdgangers


Ben jij soms bang dat je partner met een ander appt of juist flirt tijdens een avondje uit? Houd deze maand dan goed je ogen open. Uit onderzoek blijkt namelijk dat september de populairste maand is onder vreemdgangers. Affaires en vreemdgaan komen dan meer voor dan in andere maanden.

Dat het herfst wordt, zou een reden zijn voor de meeste affaires. Uit onderzoek blijkt dit namelijk ieder jaar weer. Door het einde van de zomer en de vakantie, en de komst van het najaar, zijn mensen sneller geneigd om vreemd te gaan. Uiteraard komt dit bij veel mensen dit jaar harder aan, doordat we een jaar in lockdown en coronastress hebben geleefd waar we maar weinig prikkels tegenkomen. Een datingwebsite speciaal voor affaires claimt dat dit najaar recordaantallen aan mensen op zoek gaan naar een nieuwe vlam. Wanneer de gewone werkweek weer begint, zullen er ook meer affaires beginnen.

Invloed van lockdown en pandemieDe datingsite heeft aan 2000 gebruikers gevraagd of ze een vragenlijst in wilde vullen. Hieruit is gebleken dat 78 procent van de gebruikers van mening is dat de terugkeer na een periode van thuiswerken, affaires makkelijker maken. 54 procent stelt dat ze door de pandemie hun relatie anders bekijken. Een derde van de mannen (32 procent) en vrouwen (34 procent) meldt dat ze minder passie voelen voor hun partner. Dit komt doordat ze een lange tijd samen thuis hebben doorgebracht door de lockdowns.

Vreemdgaan op kantoor

Relatiedeskundige Jessica Leoni legt uit dat september een gevaarlijke maand is. ”Vakanties zijn vaak een keerpunt voor koppels. Ze realiseren dan vaak dat ze eigenlijk niet veel gemeen hebben of juist dat hun relatie saai is. Zelfs als ze in een mooie omgeving zijn met goed weer, gaat de zon hun niet vrolijker maken. Als je partner zich vreemd gedraagt sinds hij of zij weer terug op kantoor is, kun je je afvragen wat er speelt,” aldus de relatiedeskundige.

Overige maanden voor vreemdgaan

Ga niet meteen van het ergste uit, want het betekent nu niet dat de maand september iedereen verandert in een bedrieger. Als je partner loyaal en betrouwbaar is, zal de herfst hem zeker sparen. Hieronder vind je de top-12 van maanden waarin de meeste affaires beginnen.

 1. September
 2. Januari
 3. Februari
 4. Maart
 5. Oktober
 6. Juli
 7. Juni
 8. Mei
 9. April
 10. December
 11. November
 12. Augustus

Bron: Beautify.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.