HomeViralJe gelooft nóóit met wie Lil Kleine het dit weekend heeft gedaan...

Je gelooft nóóit met wie Lil Kleine het dit weekend heeft gedaan in Amsterdam

       
       
       

Lil Kleine heeft niet stilgezeten na zijn terugkomst uit Thailand. Hij is meerdere keren gespot met Robin Singels en de twee lijken te daten, maar dit weekend is hij met een andere dame meegegaan…

Robin is deze week een paar dagen op vakantie gegaan naar St. Tropez, zonder haar nieuwe vlam Lil Kleine. Hier heeft de rapper niet lang van wakker gelegen, want hij is zaterdagnacht met een andere dame mee naar huis gegaan.

Blijven slapen

Dit liet roddelvlogster Yvonne Coldeweijer vanmorgen weten op haar Instagram. Buurtbewoners hebben de rapper bij de dame naar binnen zien gaan. “Lil was zaterdagnacht bij een meisje in de Pijp blijven slapen. Hij had zelfs zijn porsche in de garage gezet op het plekje van haar buurman. En de hele nacht laten staan.”

Rebound-ex

Later komt Yvonne erachter wie deze dame is. “Anne Roossss, hahaha. Dit is de rebound-ex van André.” André Hazes kreeg kort na zijn relatie met Sarah van Soelen iets met Anne, maar dat liep al snel stuk. Ze zou in die tijd ook iets hebben gehad met Wesley Sneijder.

Bron: Verraderlijk

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN