Home Lifestyle Je kunt binnenkort tijdelijke berichten versturen via WhatsApp
       
       
       

Je kunt binnenkort tijdelijke berichten versturen via WhatsApp

Vind in 2020 nog maar eens in Nederland een persoon zonder WhatsApp op zijn of haar smartphone. Wij wensen je veel succes. Deze massaal gebruikte app is net zoals Instagram en Snapchat echt óveral te vinden. Echter komt WhatsApp nu met een nieuwe functie die wel heel veel weg heeft van laatstgenoemde app.

De populaire chat-app komt regelmatig met nieuwe updates. Zo kun je sinds een tijdje berichten na het versturen verwijderen en kun je via een handige functie je live-locatie doorgeven aan je vrienden.

Nu komt WhatsApp met een functie die gebruikers de mogelijkheid geeft om berichten een bepaalde houdbaarheidsdatum te geven. Je verzonden bericht is dan bijvoorbeeld één uur, een dag, een week, een maand of een heel jaar geldig. Net zoals berichten op Snapchat automatisch verdwijnen na 24 uur dus!

Het enige nadeel is dat de andere gebruiker wel kan zien dat er een tijdspanne aan je bericht zit. Maar goed, zo wordt er misschien wel sneller gereageerd op je berichtje.

Óf en wanneer WhatsApp precies met deze functie komt is nog niet duidelijk, maar wij vinden het in ieder geval een heel handig trucje.


       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Heftig! Presentator Kaj Gorgels gewond na ongeluk in huis

Kaj Gorgels dacht net zoals de rest van Nederland veilig thuis te zitten, toen hij in de keuken struikelde en met zijn...

Oh no: déze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Netflix voegt zo nu en dan leuke films en series aan toe aan het aanbod, maar verwijdert af en toe ook een...

16-jarige coronapatiënt vertelt voor het eerst over zijn ziekte

De 16-jarige Sehraz is gelukkig weer genezen, nadat hij tien dagen op de intensive care moest vechten tegen het coronavirus. Hij vertelt...

Dit zijn de gratis Playstation Plus games van april 2020

Yes, daar zijn ze weer! De nieuwe gratis te downloaden Playstation Plus games van de nieuwe maand! Elke maand...

Zo zien de acteurs uit Spangas er nu uit

Spangas was en is nu nog steeds niet weg te denken van de Nederlandse televisie. De serie wordt al vanaf 2007 uitgezonden...