Home Viraal K-Pop ster Goo Hara liet bericht na aan de wereld
       
       
       

K-Pop ster Goo Hara liet bericht na aan de wereld

In haar appartement in de hoofdstad Seoul werd dit weekend het lichaam van de Koreaanse zangeres Goo Hara (28) aangetroffen. Dat is de tweede keer in korte tijd dat in Zuid-Korea een beroemde K-popartiest dood is gevonden.

Officieel is er geen uitspraak gedaan over de doodsoorzaak van Goo Hara, maar verschillende media houden er ernstig rekening mee dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Hara was goed bevriend met Sulli, die in oktober van dit jaar overleed. Gedacht wordt aan een zelfde lot als Hara.

Begin dit jaar deed Hara eerder al een poging tot zelfmoord in haar appartement. Ze werd op tijd gevonden en direct overgebracht naar het ziekenhuis. “Ik ben aan het herstellen. Ik ondervond pijn van een aantal problemen maar vanaf nu zal ik mijn best doen om weer positief in het leven te staan”, liet ze later weten in een verklaring.

Goo liet voor haar overlijden nog enkele berichten na voor de wereld. Zo liet ze weten:

“Doen alsof ik niet moe ben, terwijl ik het wel ben, Doen alsof ik geen pijn heb, terwijl ik het wel heb.’ En: ‘Na al die jaren onder onderdrukking te hebben geleefd, lijk ik van de buitenkant in orde, maar het voelt alsof ik aan de binnenkant in stukjes begin te breken…”

De politie liet weten dat Hara ook een handgeschreven brief achterliet. Wat er in staat is niet bekend gemaakt, maar wel dat hij zeer ‘pessimistisch’ van toon is.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...