Home Nieuws Lil Kleine gediskwalificeerd uit StukTV programma Jachtseizoen
       
       
       

Lil Kleine gediskwalificeerd uit StukTV programma Jachtseizoen

Pas op: Dit artikel bevat spoilers over de afloop van de aflevering Jachtseizoen met Lil Kleine.

Fans van het populaire programma Het Jachtseizoen hebben lang uitgekeken naar het moment dat rapper Lil Kleine eindelijk in het programma zou verschijnen. En vandaag was dat moment dan eindelijk aangebroken.

StukTV uploadde vandaag de aflevering van het Jachtseizoen waarin ze Lil Kleine probeerden te pakken op YouTube. De reacties waren alleen niet helemaal zoals verwacht.

Al snel kwamen er veel negatieve reacties op de aflevering. En dat lag niet zo zeer aan Het Jachtseizoen, maar meer aan het optreden van Lil Kleine. Fans vonden namelijk dat hij zich totaal niet aan de regels zou hebben gehouden.

“Vond deze aflevering echt 1 van de minst leuke ooit. Hij heeft alles van tevoren geregeld, dat is totaal geen moeite en niet knap,” zegt een commenter. Iemand anders zegt: “Hzo word dit als een winst gerekent voor lil kleine?? Hij heeft regels overtreden, dat mag niet, dus niet gewonnen…”

Lil Kleine zou zich niet aan de regel hebben gehouden dat hij bij onbekende mensen in de auto mee moest liften. Hij had alles van te voren al geregeld, en dat vonden fans niet oké.

StukTV reageerde zojuist op Instagram dat ze de reacties hebben gelezen en de deelname van Lil Kleine per direct teniet hebben gedaan. Ze lieten weten dat Kleine gediskwalificeerd is.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef heeft weer een vriendin

Het was lange tijd stil in het liefdesleven van Boef, maar sinds kort is de rapper weer gelukkig in de liefde. Dat...

Fans maken zich grote zorgen om Maan

Normaal gesproken gaat Maan altijd lachend en vrolijk door het leven. Zo zien we haar dan ook meestal op haar Instagramfoto's. Echter...

Billie Eilish gaat viral op TikTok met bizar talent

Dat Billie Eilish goed kan zingen is tegenwoordig geen geheim meer. De zangeres brengt de een na andere hit uit, maar blijkt...

Fabiola begaat enorme Photoshop-fout

Fabiola Volkers plaatst regelmatig sexy kiekjes van zichzelf op social media. De voormalig Temptation-verleidster gaat tegenwoordig zelfs met de billen bloot op...

Temptation-verleidster verdacht van diefstal

Temptation-verleidster Yana wist tijdens haar deelname aan Temptation Island heel wat mannenharten te veroveren. Echter zijn de mannenharten niet het enige wat...