HomeViralLil Kleine gefilmd terwijl hij een kus geeft aan wéér een nieuwe...

Lil Kleine gefilmd terwijl hij een kus geeft aan wéér een nieuwe blonde dame

       
       
       

Lil kleine is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Juice kanalen. Zo sturen anonieme inzenders elke dag een foto of filmpje van Jorik. Opmerkelijk is, is dat hij iedere keer met een andere vrouw wordt gespot.

Zal hij last hebben van keuze stress?

Nieuwe blonde

Lifeofyvonne deelt vanochtend via haar Instagram Story een filmpje van een ‘spion’ die Jorik op heterdaad betrapt, terwijl hij haar een kus gaf. Wie deze vrouw met blonde krullen is, is nog niet bekend.

Wel lijkt het er op dat Lil Kleine het er flink van neemt, en elke dag een andere vrouw uitprobeert!

Documentaire

Gister was Jorik met een van zijn nieuwe dames in een designer store in de PC Hooftstraat. Hier heeft iets te hard gepraat. Zo zou hij vertelt hebben dat hij een documentaire krijgt over zijn leven en de keuzes die hij heeft gemaakt. Hij is er nogal zenuwachtig over en riep dat het wel in één keer perfect moet, de mensen geven hem nog maar één laatste kans.

Interview

In een interview met RTL boulevard liet Jaimie Vaes weten dat ze geen alimentatie krijgt van Jorik. Ook ziet hun zoontje Lio Jorik niet meer. Ze hoopt hier overigens wel verandering in te brengen. Voor nu zit Jaimie samen met haar zoontje lekker op Ibiza.

Bron: Lifeofyvonne

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN