Home Viral Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar en we hebben 'bewijs'
       
       
       

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar en we hebben ‘bewijs’

Let op: dit artikel is volledige speculatie. We denken dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zouden kunnen zijn, maar weten het niet zeker. Speculeer met ons mee via Instagram.

Oké, hear us out… We denken dat het bekendste showbizz-koppel van onze generatie wel eens uit elkaar zou kunnen zijn. Zijn Lil Kleine Jaimie Vaes uit elkaar? We vertellen in dit artikel waarom we dat vermoeden.

Lil Kleine en Jaimie volgen elkaar niet meer

Update: kort na het publiceren van dit artikel zijn Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer gaan volgen.

Eerder deze week tipe een oplettende Gloednieuw-fan ons via onze Instagram DM over dat rapper Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes elkaar niet meer volgen op Instagram.

We checkten het direct, en inderdaad: de twee ouders van Lío Zion volgen elkaar echt niet meer. Reden voor wat opgetrokken wenkbrauwen hier op de Gloednieuw redactie, maar nog niet direct bewijs dat een stelletje ook echt uit elkaar zou zijn.

Zo werd eerder dit jaar namelijk ook bekend dat rapper Boef en influencer Selma Omari elkaar niet meer volgden op Instagram. De geruchten dat ze uit elkaar waren gingen toen ook direct door de virtuele wandelgangen. Toch bleek dat niet waar te zijn, toen de twee bevestigden dat ze toch echt heel gelukkig samen waren.

boef selma omari niet uit elkaar

Jaimie weg bij Namam

Maar vandaag zagen we nóg iets wat wij toch wel erg opmerkelijk vonden. Jaimie Vaes is namelijk van management geswitched. ‘Oké, en..?’ horen we je denken. Maar wacht: Jaimie zat bij het managementbureau van de beste vriend (en zoon van bekend advocaat Bram Moszkowicz) van Lil’ Kleine genaamd Namam.

lil kleine jaimie vaes uit elkaar
In de biografie van de Instagram van Jaimie is te zien dat ze nu bij managementbureau ‘A Million Faces’ zit.

Dat is gek, want waarom zou Jaimie weggaan bij het managementbureau van familievriend Nathan Moszkowicz? Misschien omdat Jorik en Jaimie hun levens langzamerhand van elkaar proberen af te scheiden?

Huwelijk uitgesteld

De twee tortelduifjes maakten vorig jaar bekend te gaan trouwen, toen Jorik zijn vriendin Jaimie ten huwelijk tijdens haar verjaardagsweekend.

Het huwelijk stond volgens de twee gepland voor mei dit jaar. Een tijdje daarvoor liet Kleine weten dat de twee toch niet zouden gaan trouwen op die datum. Hij vertelde aan Glamour dat ze zouden wachten tot Jaimie bevallen zou zijn. Volgens Jorik zouden ze gaan trouwen zodra zijn vriendin dat wilde.

Jaimie is inmiddels bevallen, maar er nog geen huwelijk geweest of aangekondigd… Waarom niet?

Lil Kleine Jaimie Vaes uit elkaar

Dus, om deze redenen denken wij dat ze de relatie wel eens verbroken zouden kunnen hebben. Ja, de twee hebben nog foto’s en video’s van elkaar op hun Instagram staan. Maar betekent dat echt nog dat ze een relatie hebben? Of willen ze graag nog even de schijn ophouden?

Wat denken jullie? Misschien denk je dat wat we wel eens gelijk zouden kunnen hebben. Of misschien denk je wel dat we volledige uitkramen. Laat het ons weten, in de reacties op de post op ons Instagram kanaal.

Vergeet niet de redactie van Gloednieuw te tippen via info@gloednieuw.tv of via onze Instagram DM als je denkt dat je informatie hebt die interessant kan zijn!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Enzo Knol heeft zijn auto opnieuw gewrapt en de kleur is… roze

Enzo Knol staat er om bekend vaak van auto wrap te wisselen. Niet al te lang geleden heeft Enzo Knol zijn auto...

Zo ziet het op haar 10e ‘knapste meisje ter wereld’ er nu uit

Thylane Blondeau werd op haar 10e verkozen tot 'knapste meisje ter wereld'. Inmiddels is ze een stuk ouder, en dat is te...

Zien: Dit is de knappe vrouw van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is eigenlijk nooit uit het nieuws geweest, maar sinds de promotie van zijn rematch tegen Badr Hari zijn echt álle...

Bekijk hier de eerste beelden nieuw programma ‘De Villa’

Liever dit artikel in video-vorm? We got you! https://youtu.be/ihnSclVkOrM Er komt een nieuw programma...

WhatsApp werkt binnenkort niet meer voor déze lijst smartphones

Vind in 2019 nog maar eens in Nederland een persoon zonder WhatsApp op zijn of haar smartphone. Wij wensen je veel succes....