Home Viral Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar en we hebben 'bewijs'
       
       
       

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar en we hebben ‘bewijs’

Let op: dit artikel is volledige speculatie. We denken dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zouden kunnen zijn, maar weten het niet zeker. Speculeer met ons mee via Instagram.

Oké, hear us out… We denken dat het bekendste showbizz-koppel van onze generatie wel eens uit elkaar zou kunnen zijn. Zijn Lil Kleine Jaimie Vaes uit elkaar? We vertellen in dit artikel waarom we dat vermoeden.

Lil Kleine en Jaimie volgen elkaar niet meer

Update: kort na het publiceren van dit artikel zijn Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar weer gaan volgen.

Eerder deze week tipe een oplettende Gloednieuw-fan ons via onze Instagram DM over dat rapper Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes elkaar niet meer volgen op Instagram.

We checkten het direct, en inderdaad: de twee ouders van Lío Zion volgen elkaar echt niet meer. Reden voor wat opgetrokken wenkbrauwen hier op de Gloednieuw redactie, maar nog niet direct bewijs dat een stelletje ook echt uit elkaar zou zijn.

Zo werd eerder dit jaar namelijk ook bekend dat rapper Boef en influencer Selma Omari elkaar niet meer volgden op Instagram. De geruchten dat ze uit elkaar waren gingen toen ook direct door de virtuele wandelgangen. Toch bleek dat niet waar te zijn, toen de twee bevestigden dat ze toch echt heel gelukkig samen waren.

boef selma omari niet uit elkaar

Jaimie weg bij Namam

Maar vandaag zagen we nóg iets wat wij toch wel erg opmerkelijk vonden. Jaimie Vaes is namelijk van management geswitched. ‘Oké, en..?’ horen we je denken. Maar wacht: Jaimie zat bij het managementbureau van de beste vriend (en zoon van bekend advocaat Bram Moszkowicz) van Lil’ Kleine genaamd Namam.

lil kleine jaimie vaes uit elkaar
In de biografie van de Instagram van Jaimie is te zien dat ze nu bij managementbureau ‘A Million Faces’ zit.

Dat is gek, want waarom zou Jaimie weggaan bij het managementbureau van familievriend Nathan Moszkowicz? Misschien omdat Jorik en Jaimie hun levens langzamerhand van elkaar proberen af te scheiden?

Huwelijk uitgesteld

De twee tortelduifjes maakten vorig jaar bekend te gaan trouwen, toen Jorik zijn vriendin Jaimie ten huwelijk tijdens haar verjaardagsweekend.

Het huwelijk stond volgens de twee gepland voor mei dit jaar. Een tijdje daarvoor liet Kleine weten dat de twee toch niet zouden gaan trouwen op die datum. Hij vertelde aan Glamour dat ze zouden wachten tot Jaimie bevallen zou zijn. Volgens Jorik zouden ze gaan trouwen zodra zijn vriendin dat wilde.

Jaimie is inmiddels bevallen, maar er nog geen huwelijk geweest of aangekondigd… Waarom niet?

Lil Kleine Jaimie Vaes uit elkaar

Dus, om deze redenen denken wij dat ze de relatie wel eens verbroken zouden kunnen hebben. Ja, de twee hebben nog foto’s en video’s van elkaar op hun Instagram staan. Maar betekent dat echt nog dat ze een relatie hebben? Of willen ze graag nog even de schijn ophouden?

Wat denken jullie? Misschien denk je dat wat we wel eens gelijk zouden kunnen hebben. Of misschien denk je wel dat we volledige uitkramen. Laat het ons weten, in de reacties op de post op ons Instagram kanaal.

Vergeet niet de redactie van Gloednieuw te tippen via info@gloednieuw.tv of via onze Instagram DM als je denkt dat je informatie hebt die interessant kan zijn!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Waarom Famke Louise geen vriendinnen heeft

Hoewel het leven in de spotlights allemaal leuk en aardig lijkt, is het voor Famke Louise toch wel even andere koek. De...

Zien: Koningin Máxima breekt record met Instagram-post

Vorige week blies onze koningin Máxima alweer 49 kaarsjes uit. Vanwege het coronavirus kon ze haar verjaardag niet zoals normaal vieren, maar...

Heftig: Monica Geuze werd gestalkt

Het leven van Monica Geuze gaat niet altijd over rozen. De vlogster deelt veel van haar leven op social media, maar daar...

Enge man gespot op achtergrond van foto Jennifer Lopez

Behoorlijk wat mensen reageren verbaasd op de nieuwe Instagram-post van Jennifer Lopez. Vorige week toonde de zangeres "Love Don't...

Deze bizarre theorie over het vervolg van La Casa de Papel gaat viral

Het einde van het vierde seizoen van La Casa de Papel heeft menig kijker met heel wat vragen achtergelaten. De laatste aflevering...