Home Nieuws Lil Kleine schept nogal verwarring met zijn laatste social media post
       
       
       

Lil Kleine schept nogal verwarring met zijn laatste social media post


Het lijkt erop dat Jaimie Vaes en Lil Kleine het hebben goed gemaakt en weer samen zijn, want de twee delen continu foto’s van elkaar op de socials. Toch heeft de rapper met zijn laatste Instagram-post voor nogal verwarring gezorgd bij zijn volgers. Lil Kleine heeft namelijk een video gepost, waarin een gebroken hartje staat in de caption.

De ouders van Lío worden de laatste tijd weer samen gespot en gisteren deelde Jaimie een super acute video van een bijzonder vader-zoon moment. Alles is dus weer koek en ei tussen die twee!

Een gebroken hartDe rapper zorgde echter wel voor veel verwarring met zijn laatste post op Instagram. Hij plaatst namelijk een emoji van een gebroken hart. Veel volgers hebben geen idee wat ze hiervan moeten denken en reageren verbaasd. ”Wat moet dit voorstellen?,” vraagt iemand zich af. Iemand anders vraagt: ”Waarom een gebroken hart?”

Zou het iets te maken hebben met de relatie van Lil Kleine en Jaimie? Waarschijnlijk niet. De rapper heeft onlangs laten weten dat zijn contract met Top Notch ten einde loopt en verder gaat met Sony Music, waar hij een nieuw contract heeft getekend. Mocht dit een voorproefje van een nieuwe videoclip zijn, dat wordt ‘ie in ieder geval heel ziek!

Bron: Grazia

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.