HomeViralMaak kennis met de knappe vrouw van Wilfred Genee, deelt bikini-foto

Maak kennis met de knappe vrouw van Wilfred Genee, deelt bikini-foto

       
       
       

Wij waren nog even niet op de hoogte van wie precies de vrouw van Wilfred Genee is. De populaire presentator van verschillende voetbalprogramma’s heeft naast een voorliefde voor voetbal ook een liefde voor knappe brunettes. Maak kennis met Lili!

Tweede vrouw

Lili Pirayesh is de tweede vrouw van Wilfred Genee. Ze is van Iraanse komaf en ze is sinds 2008 met Wilfred getrouwd. De VI-gespreksleider trouwde op 11 april 2008 met Lili, die hij overigens leerde kennen via collega René van der Gijp:

“René en Lili kenden elkaar al. Ze gingen soms uit eten, al was er van romantiek geen sprake. Zonder René had ik haar niet ontmoet. Hij vroeg me voor een commentaarklusje bij een hockeyclub. Hij zei: als je ja zegt, belt er straks een heel leuk Iraans meisje om je alle informatie te geven. Daar had René helemaal gelijk in”, vertelde Genee eens tegen het AD over de eerste ontmoeting met de Iraanse schone.

Gezonde lifestyle

Lili staat zelf bekend om haar boeken over gezond eten en een gezonde lifestyle. Het lijkt erop alsof ze die adviezen zelf ook toepast, want ze deelde vandaag een foto in een bikini waarin ze er erg goed uitziet.

Bekijk die foto’s hieronder.

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN