HomeNieuwsMaan reageert eindelijk op aflevering #Boos over The Voice of Holland

Maan reageert eindelijk op aflevering #Boos over The Voice of Holland

       
       
       

De afgelopen week bleef het stil rondom zangeres Maan. Zij won in 2016 The Voice of Holland en zat bij Marco Borsato in het team. Iedereen wilde weten hoe zij haar tijd bij het programma heeft ervaren. Nu geeft Maan eindelijk een reactie.

Maan wilde wachten met het geven van een reactie totdat ze de aflevering van #Boos had gezien. Ze laat weten op Instagram dat ze “enorm geschokt is door wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.” De zangeres vindt het verschrikkelijk om te horen dat er zulke misstanden hebben plaatsgevonden.

De zangeres zegt mee te leven met de slachtoffers. “Ik wens iedereen die onrecht is aangedaan heel veel sterkte en hoop dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht.”

Ook reageert Maan op de geruchten die rond gaan over haar. Zo zou zij ook te maken gehad hebben met (seksuele) grensoverschrijdende ervaringen. Maan ontkracht deze geruchten en zegt: “In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek.”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN