HomeViralMan van bekende influencer waar Thijs Römer mee vreemdging reageert

Man van bekende influencer waar Thijs Römer mee vreemdging reageert

       
       
       

De affaire tussen Thijs Römer en influencer Noor de Groot, beter bekend als de Queen of Jetlags, tijdens zijn huwelijk met Igone de Jongh is bevestigd door Noors partner, DJ Sander Kleinenberg. Het schandaal is onthuld en de details zijn sappiger dan we dachten.

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Het verloop van de affaire

Volgens Sander Kleinenberg heeft Noor ooit een nacht met Thijs doorgebracht in een hotel in Limburg. Hoewel hij niet zeker weet wat er precies is gebeurd, heeft hij besloten zijn huwelijk en gezin niet op het spel te zetten voor deze ene misstap.

Wiens schuld is het?

Sander legt de schuld vooral bij Thijs, die in 2019 nog getrouwd was met Igone de Jongh. Ondanks dat hij bevriend was met Thijs, vindt hij het tragisch dat zijn vrouw voor hem is gevallen.

Geen vrienden meer

Sander vertelt dat hij Thijs heeft ontvolgd op Instagram, maar dat had meer te maken met de rechtszaak waarin Thijs twee maanden cel en een taakstraf kreeg opgelegd. Hij wilde een signaal afgeven dat hij zich distantieert van Thijs’ daden.

Noor en Sander nog steeds samen

Ondanks de affaire, zijn Noor en Sander nog steeds getrouwd. Noor heeft zelfs haar achternaam Kleinenberg van haar Instagram-pagina verwijderd. Sander zegt dat dit niets te betekenen heeft en dat Noor gewoon een onafhankelijke vrouw is die dat ook wil uitstralen.

De bron van de roddels

Sander onthult dat de roddels over Noor zijn begonnen door een boze voormalige medewerker van hem. Het stel heeft besloten geen stappen te ondernemen tegen deze persoon, omdat ze geloven dat hij zichzelf wel tegenkomt.

Thijs Römer’s rechtszaak

In augustus werd Thijs veroordeeld tot een gevangenisstraf door de rechtbank in Assen. Of hij in hoger beroep gaat tegen de uitspraak is nog niet bekend. Tv-columniste Angela de Jong vindt dat de acteur een tweede kans verdient.

Blijf op de hoogte van alle roddels en nieuws hier op onze website!

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN