HomeViralMarco Borsato is 'woedend' na déze gelekte foto op het internet

Marco Borsato is ‘woedend’ na déze gelekte foto op het internet

       
       
       

Marco Borsato is na het The Voice of Holland-schandaal niet meer actief geweest op social media. Er duiken zo nu en dan nog wat foto’s op van de zanger, maar daar is hij niet altijd even blij mee.

Het oud-jurylid wordt nog wel eens gespot op straat. Hier lekken dan foto’s van uit, maar hele duidelijke foto’s zijn het niet. Vorige week is er daarentegen wel een duidelijke foto van hem opgedoken.

Haardcenter

Marco Borsato bracht vorige week een bezoekje aan het Haardcenter in Heemskerk. Hier kocht hij een vuurtafel en hij werd op de foto gezet met de verkopers. “Gezellig! Marco kwam bij ons langs in de showroom en heeft een hele gave vuurtafel gekocht met een wandhaard”, schrijft de winkel bij de foto.

Scherpe foto

Juicekanalen waren er snel bij en herplaatsten de foto. Yvonne Coldeweijer schreef er bijvoorbeeld bij: “Eerste scherpe foto van Stalko opgedoken na Voice-schandaal.” Het delen van de foto bleek uiteindelijk niet de bedoeling, hij werd namelijk al na een halfuur verwijderd.

Niet blij

RealityFBi heeft naar de winkel gebeld en met één van de twee werknemers gesproken: “Haardcenter had gister wat boze mensen aan de telefoon. Dave, 1 van de 2 andere mannen op de foto, legt uit dat de baas en Marco niet zo gecharmeerd waren van de actie. Ook mogen ze niets loslaten over dit ‘voorval’. Borsato en de eigenaar wilden niet reageren.”

Bron: Showmag / Beeld: YouTube

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN