HomeViralMartin Garrix gespot met deze influencer: "Aan het daten?"

Martin Garrix gespot met deze influencer: “Aan het daten?”

       
       
       

Martin Garrix, een van de bekendste Nederlandse dj’s, heeft misschien wel een nieuwe vriendin en ze is geen onbekende! Het viel meteen op dat zowel de dame als de jonge artiest een foto op precies dezelfde locatie deelden op Instagram. Betekent dit dat ze samen op die plek waren?

New York

Influencer Stephanie Abu-Sbeih plaatste onlangs een foto die duidelijk in New York was genomen. De achtergrond van de foto liet duidelijk zien waar ze zich bevond. Het viel meteen op dat de dj een paar dagen eerder een foto had gedeeld van exact dezelfde locatie. Juicequeen Yvonne Coldeweijer trok hieruit de conclusie dat de twee misschien aan het daten waren. Ze deelde haar vermoeden op Instagram.


Ontrouw

Stephanie Abu-Sbeih is een Nederlandse influencer met Israëlische roots. Haar vader is Israëlisch en haar moeder is Nederlands. Sinds haar vierde wonen ze in Nederland. Stephanie woont in Amsterdam, net als Martijn Garritsen, de echte naam van Martin Garrix.

Sinds 2019 is de jonge dj niet meer samen met zijn laatste vriendin Charelle Schriek. Volgens Juicechannel was hij tijdens die relatie regelmatig ontrouw.

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN