HomeNieuwsMax Verstappen onder vuur om pikante 18+ foto's: 'Waarom doet hij dit?!'

Max Verstappen onder vuur om pikante 18+ foto’s: ‘Waarom doet hij dit?!’

       
       
       

Max Verstappen, de jonge en succesvolle Formule 1-coureur voor Red Bull Racing, ligt onder vuur op social media vanwege een video die geüpload werd door Susanna Klibansky.

En dat gaat nu viral!

Max Verstappen

Verstappen is een van de jongste en meest succesvolle coureurs in de geschiedenis van de Formule 1. Hij debuteerde op 17-jarige leeftijd en won in 2016 zijn eerste race voor Red Bull Racing. Sindsdien heeft hij al meerdere races gewonnen en is hij een van de favorieten om te winnen in elk seizoen. Hoewel Verstappen bekend staat om zijn vaardigheden op het circuit, lijkt hij momenteel in het nieuws te zijn vanwege zijn privéleven.

Tekst gaat door onder de foto.

max verstappen kelly piquet
max verstappen kelly piquet

Kelly Piquet

Verstappens vriendin, Kelly Piquet, is de dochter van de Braziliaanse Formule 1-legende Nelson Piquet. Net als haar vader heeft Piquet een passie voor autoracen en is ze regelmatig te zien op de tribunes tijdens de races van Verstappen. Hoewel er een leeftijdsverschil is tussen Verstappen en Piquet, lijken ze een sterke band te hebben en lijkt het erop dat ze het samen naar hun zin hebben.

Ophef Max Verstappen

De ophef rond Verstappens privéleven is opmerkelijk, aangezien hij vooral bekend staat om zijn prestaties op het circuit. Hij is een van de meest getalenteerde en succesvolle coureurs van dit moment en heeft al meerdere races gewonnen in zijn carrière. Hoewel hij in het verleden al eens in opspraak is geraakt vanwege incidenten op het circuit, is dit de eerste keer dat zijn privéleven zo in het nieuws is.

Ben je benieuwd waar de ophef over gaat? Bekijk het dan door naar de volgende pagina te klikken!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN