Home Viral Meedoen aan Tempa als verleider? Aan deze gekke eisen moet je voldoen
       
       
       

Meedoen aan Tempa als verleider? Aan deze gekke eisen moet je voldoen


Mocht je in de toekomst mee willen doen aan Temptation Island als verleider, is het wel belangrijk dat je aan bepaalde eisen voldoet. Nu zijn deze voorwaarden nogal vreemd, dus het is een goed idee om hier goed over na te denken!

De Belgische redactie van het magazine ELLE is erachter gekomen aan welke eisen de verleiders van Temptation Island aan moeten voldoen. Het is namelijk niet zo dat iedereen zomaar als verleider of verleidster aan de slag kan.

De gekke voorwaardenDe voorwaarden waar jij als Temptation Island verleider in spe aan moet voldoen zijn onder andere dat je moet kunnen zwemmen, jezelf durft om te kleden voor de camera en een erotische filmscène kunt omschrijven. Naast deze eisen, worden er tijdens de casting ook een hele hoop gekke vragen gesteld die te maken hebben met intimiteit. Verder vragen ze ook naar jouw persoonlijkheid. Ben je een stabiel persoon? Dan ben je geen goede verleider, want de makers zijn namelijk gek op mensen die af en toe een beetje crazy uit de hoek kunnen komen. Dit zorgt natuurlijk voor de kijkcijfers!

En, ben jij geschikt als verleider?

Bron: Girlscene.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.