HomeLinksMet dit geniale apparaatje creëer je zelf een bubbelbad thuis!

Met dit geniale apparaatje creëer je zelf een bubbelbad thuis!

       
       
       

Altijd al een bubbelbad willen hebben, maar schrikt de prijs je af? No worries, want je kan met een simpel apparaatje je eigen bad omtoveren tot een bubbelbad. Enneh, je koopt dat geniale ding gewoon via Bol.com!

Als je na een lange dag thuis wil ontspannen, dan is een bubbelbad hier natuurlijk perfect voor! Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, want ja een bubbelbad is gewoon duur. Gelukkig komt Bol.com met een geniale oplossing, want met een zogeheten bubbelbadmat creëer je hetzelfde effect. Een ideale aankoop dus!

De bubbelbadmat

De mat geeft je een krachtige massage voor het hele lichaam. Natuurlijk is het heerlijk om van de bubbels te genieten, maar daarnaast is het ook nog is hartstikke gezond! Het zorgt namelijk voor een betere bloedsomloop, waardoor de bloedcirculatie in het hele lichaam verbetert. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden en voelt je lichaam lekker fris aan.

Kom maar op met die mat!

Met de afstandsbediening kan je de massage makkelijk instellen en ook de intensiteit veranderen. Daarnaast is de bubbelbadmat ook te gebruiken voor aromatherapie. Enneh, wat kost ‘ie dan? Slechts 89,95 euro! Zeg nou zelf, dit is toch 10 keer beter dan zo’n onbetaalbaar bubbelbad? Klik hier om de mat te bestellen.

Bron: Man-man

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN