HomeNieuwsMonica betrapt man die foto’s van haar maakt terwijl ze topless is

Monica betrapt man die foto’s van haar maakt terwijl ze topless is

       
       
       

Onlangs heeft Monica een man betrapt die foto’s van haar aan het maken was terwijl ze topless op het strand lag. In haar podcast Geuze & Gorgels praat ze met haar beste vriend Kaj over het incident.

Onlangs genoten Monica en Kaj van een heerlijke vakantie op Ibiza. Monica was samen met een vriendin naar het Spaanse eiland gevlogen waar ze Kaj en zijn vriendin Jessie bezochten. In de podcast vertelde Monica dat ze samen met de andere meiden topless de zee in doken in het bijzijn van Kaj. Heerlijk, vindt Monica. Al zit het er lang niet altijd in dat je als vrouw ongestoord topless kan zonnen…

Topless zonnen

Toen Monica een keer naar het strand ging op haar vrije dag tijdens de opnames van Temptation Island, besloot ze om topless te gaan zonnen. Het was helaas van korte duur, want ze betrapte een man erop dat hij foto’s van haar aan het maken was! “Hij lag met zijn vrouw ook gewoon en ik zag dat hij het de hele tijd bij andere vrouwen ook deed die topless liepen”, vertelt Monica.

Ze voelde zich er niet fijn bij en stapte op de man af om er iets van te zeggen. “Toen hebben we het leven van die man wel even zuur gemaakt”, onthult Monica.

Gevaar van internet

Monica en Kaj vinden het beiden vreselijk dat er foto’s worden gemaakt van naakte vrouwen. Zij vinden dat iedereen vrij rond moet kunnen lopen. Kaj onthult dat zijn vriendin ook graag naakt op het strand ligt. “Zij vindt het lekker. Ze haat echt zo’n bikini”, vertelt Kaj. Maar toch wilt hij zijn vriendin behoeden voor het gevaar van internet. “Op Ibiza liggen allemaal Nederlanders, dus voor je het weet sta je met je flamoes op Dumpert.”

Bron: RTL Nieuws / Beeld: Instagram

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN