Home Viral Monica Geuze over lichaam: 'Maar ik voel me er wel k*t over'
       
       
       

Monica Geuze over lichaam: ‘Maar ik voel me er wel k*t over’

Hoewel Monica Geuze weer gelukkig is in de liefde en alles eindelijk weer op een rijtje lijkt te hebben, is de vlogster toch nog onzeker over een aantal dingen. In haar nieuwste YouTube-video vertelt ze namelijk zich behoorlijk naar te voelen over haar lichaam.

Sinds Monica een relatie heeft met Robert is ze een paar kilo’s aangekomen. “Het klopt dat als je verliefd bent en in een nieuwe relatie zit, jezelf helemaal volvreet. Ik hou er niet van om transparant te zijn over mijn gewicht”, vertelt Monica. “Maar ik voel me er wel k*t over. Ik ben namelijk in een half jaar vijf kilo aangekomen. En dat vind ik echt wel fors.” 

De YouTube-ster heeft daarom besloten om aan zichzelf te gaan werken.  “Ik heb een mooie, nieuwe klus en ik wil me prettig voelen in m’n eigen lichaam. Ik heb het laten versloffen, dus nu sporten, gezonder leven en niet meer iedere dag gefrituurde meuk eten”, aldus Monica.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Bizarre beelden: auto rijdt in op jongeren na feestje

Bizarre beelden uit Rijsbergen. Daar reed zondagochtend vroeg een auto vol op een groep jonge mensen in. De eigenaar van het café,...

Dave en Donny Roelvink in de clinch met elkaar

De knappe broers Dave en Donny schijnen fikse ruzie met elkaar te hebben. Hun vader, Dries Roelvink, klapt nu uit de school...

Gio en Jade vertellen over hun ‘eerste zoen’

De geruchten gaan al maanden lang rond op het internet: hebben YouTuber Gio en influencer Jade nou wel of niet iets?

Oei: Koningin Máxima van terras weggestuurd

Voor veel restaurants is het een grote eer als koningin Máxima onverwachts op bezoek komt, maar daar dacht een restaurant in Wassenaar...

Enorm verdrietig nieuws voor doventolk Irma Sluis

Irma Sluis werd vanwege haar rol als doventolk tijdens de persconferenties over het coronavirus in één klap een BN'er. De doventolk ging...