Home Nieuws Monica Geuze vertelt waarom haar relatie uit is gegaan
       
       
       

Monica Geuze vertelt waarom haar relatie uit is gegaan

Ons lievelingskoppel Monica Geuze & Lars Veldwijk maakte vorige week bekend dat ze een punt achter hun relatie zetten. Monica reageert nu voor het eerst in een nieuwe vlog op het nieuws dat ze naar buiten bracht.

Uit elkaar

In die vlog beschrijft ze hoe de twee tot de beslissing zijn gekomen om niet meer samen verder te gaan. Ook laat ze weten dat zij en Lars hebben geprobeerd om hun relatie te redden door in therapie te gaan.

In de YouTube video vertelt Monica hoe het besluit tot stand kwam om de relatie met Lars te beëindigen: “Mensen verbaasden zich erover dat ik in mijn vlogs vertelde dat we bezig waren met een nieuw huis en dat vorige week dan toch het nieuws kwam van onze break-up.”

“Dat huis was echt fantastisch, maar wel twee keer zo duur als waar we nu in wonen. In zo’n proces ga je ook nadenken over de risico’s en je relatie. Het ging al langere tijd niet zo lekker tussen ons en dit was wel een eyeopener. Het huis was eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

De huizenjacht leidde volgens Monica ook af van de problemen binnen haar relatie: “Bij het besluit om uit elkaar te gaan, zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Ook omdat we samen een dochtertje hebben.”

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

“Het allerfijnste is om samen wakker te worden en daar zet je nu een streep doorheen. Maar het eerste jaar als ouders is ontzettend zwaar: dat mag niet onderschat worden. Er waren al wat dingetjes in onze relatie en op een gegeven moment raakten we een vibe waar we moeilijk uit kwamen.”

Relatietherapie

Volgens Monica probeerden de twee om in relatietherapie te gaan, maar haalde dat uiteindelijk niet veel uit. “In januari zijn we in therapie gegaan. Onze dochter was toen zes maanden dus ik schaamde me dat we dat nodig hadden. Het hielp ons wel, maar al snel vervielen we in oude patronen. We maakten elkaar niet meer gelukkig. Dan is het beter om uit elkaar te gaan.”

De twee hebben gelukkig volgens de vlogger geen hekel aan elkaar en wonen tot het eind van het jaar nog gedeeltelijk samen: “Het is allemaal heel emotioneel en het heeft tijd nodig. Dit had ik anderhalf jaar geleden natuurlijk ook nooit gedacht. Het belangrijkste voor ons kind is denk ik dat we als ouders ondanks het feit dat we uit elkaar zijn, toch goed met elkaar blijven omgaan en samen leuke dingen blijven doen.”

We wensen zowel Monica, Lars als Zara-Lizzy en Mason alle geluk van de wereld toe!

Lees ook: Dit is de echte reden waarom Monica & Lars uit elkaar zijn gegaan

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...