Home Nieuws Monica Geuze vertelt waarom haar relatie uit is gegaan
       
       
       

Monica Geuze vertelt waarom haar relatie uit is gegaan

Ons lievelingskoppel Monica Geuze & Lars Veldwijk maakte vorige week bekend dat ze een punt achter hun relatie zetten. Monica reageert nu voor het eerst in een nieuwe vlog op het nieuws dat ze naar buiten bracht.

Uit elkaar

In die vlog beschrijft ze hoe de twee tot de beslissing zijn gekomen om niet meer samen verder te gaan. Ook laat ze weten dat zij en Lars hebben geprobeerd om hun relatie te redden door in therapie te gaan.

In de YouTube video vertelt Monica hoe het besluit tot stand kwam om de relatie met Lars te beëindigen: “Mensen verbaasden zich erover dat ik in mijn vlogs vertelde dat we bezig waren met een nieuw huis en dat vorige week dan toch het nieuws kwam van onze break-up.”

“Dat huis was echt fantastisch, maar wel twee keer zo duur als waar we nu in wonen. In zo’n proces ga je ook nadenken over de risico’s en je relatie. Het ging al langere tijd niet zo lekker tussen ons en dit was wel een eyeopener. Het huis was eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

De huizenjacht leidde volgens Monica ook af van de problemen binnen haar relatie: “Bij het besluit om uit elkaar te gaan, zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Ook omdat we samen een dochtertje hebben.”

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

“Het allerfijnste is om samen wakker te worden en daar zet je nu een streep doorheen. Maar het eerste jaar als ouders is ontzettend zwaar: dat mag niet onderschat worden. Er waren al wat dingetjes in onze relatie en op een gegeven moment raakten we een vibe waar we moeilijk uit kwamen.”

Relatietherapie

Volgens Monica probeerden de twee om in relatietherapie te gaan, maar haalde dat uiteindelijk niet veel uit. “In januari zijn we in therapie gegaan. Onze dochter was toen zes maanden dus ik schaamde me dat we dat nodig hadden. Het hielp ons wel, maar al snel vervielen we in oude patronen. We maakten elkaar niet meer gelukkig. Dan is het beter om uit elkaar te gaan.”

De twee hebben gelukkig volgens de vlogger geen hekel aan elkaar en wonen tot het eind van het jaar nog gedeeltelijk samen: “Het is allemaal heel emotioneel en het heeft tijd nodig. Dit had ik anderhalf jaar geleden natuurlijk ook nooit gedacht. Het belangrijkste voor ons kind is denk ik dat we als ouders ondanks het feit dat we uit elkaar zijn, toch goed met elkaar blijven omgaan en samen leuke dingen blijven doen.”

We wensen zowel Monica, Lars als Zara-Lizzy en Mason alle geluk van de wereld toe!

Lees ook: Dit is de echte reden waarom Monica & Lars uit elkaar zijn gegaan

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Bizarre beelden: auto rijdt in op jongeren na feestje

Bizarre beelden uit Rijsbergen. Daar reed zondagochtend vroeg een auto vol op een groep jonge mensen in. De eigenaar van het café,...

Dave en Donny Roelvink in de clinch met elkaar

De knappe broers Dave en Donny schijnen fikse ruzie met elkaar te hebben. Hun vader, Dries Roelvink, klapt nu uit de school...

Gio en Jade vertellen over hun ‘eerste zoen’

De geruchten gaan al maanden lang rond op het internet: hebben YouTuber Gio en influencer Jade nou wel of niet iets?

Oei: Koningin Máxima van terras weggestuurd

Voor veel restaurants is het een grote eer als koningin Máxima onverwachts op bezoek komt, maar daar dacht een restaurant in Wassenaar...

Enorm verdrietig nieuws voor doventolk Irma Sluis

Irma Sluis werd vanwege haar rol als doventolk tijdens de persconferenties over het coronavirus in één klap een BN'er. De doventolk ging...