Home LOL Moriah (27) is 'te knap' om vriendinnen te hebben
       
       
       

Moriah (27) is ‘te knap’ om vriendinnen te hebben


Je zou maar zó knap zijn, dat je geen vriendschappen kan hebben. Het bestaat: de 27-jarige Moriah is model, rapper, influencer en ontzettend knap. Het model barst dan ook van zelfvertrouwen en vindt dat ze er zelf fantastisch uitziet, maar naar eigen zeggen zorgt dit ook voor nadelen, want ze kan niet bevriend zijn met meiden.

Dat Moriah niet bevriend kan zijn met vrouwen heeft te maken met haar uiterlijk. Ze is uiteraard wel aardig tegen meiden, maar echte diepe vriendschappen zijn uit den boze. Moriah zou namelijk te knap zijn, waardoor de vriendjes van haar vriendinnen haar altijd willen versieren of zelfs verliefd op haar worden.

Heel arrogant”Vroeger kon ik langer ergens mee zitten, maar nu heb ik daar geen last meer van en hou ik vooral van mezelf. De meeste vrouwen hebben altijd een oordeel over mij omdat hun mannen mij altijd willen. Ik ben superlief, maar vrouwen vinden mij vaak heel arrogant doordat ik zo knap ben,” legt het model uit.

Genoeg aandacht

Dit betekent niet dat Moriah eenzaam is, want ze heeft genoeg mannelijke aanbidders. ”Ik hou ervan om verwend te worden en ik ben ook helemaal into romantiek. Ik heb dan ook nog nooit een tekort gehad aan mannen die met mij op date willen,” aldus Moriah.

Dit is Moriah:

Bron: Clint.be

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.