HomeNieuwsNiet eerder vertoonde beelden laten zien hoe vies de keeper van Argentinië...

Niet eerder vertoonde beelden laten zien hoe vies de keeper van Argentinië speelde

       
       
       

De finale van het WK 2022 was eindelijk hier! Frankrijk en Argentinië waren de laatste landen die het tegen elkaar op moesten nemen voor de felbegeerde titel. Als jij één van die 4,4 miljoen kijkers was, dan heb je waarschijnlijk een van de beste WK-finales ooit gezien.

Maar je hebt waarschijnlijk ook een ding níet gezien!

Intense wedstrijd

Het beloofde een intense wedstrijd te worden, want beide landen hadden sterke spelers. Frankrijk had bijvoorbeeld Kylian Mbappé en Antoine Griezmann, terwijl Argentinië kon terugvallen op Lionel Messi en Sergio Agüero.

Maar in een bizarre wedstrijd leek Argentinië in eerste instantie moeiteloos te winnen, totdat Mbappé met zijn 3 doelpunten op het toneel verscheen en de wedstrijd beslist moest worden door penalty’s.

Nieuwe beelden

Er was ook nog iets anders wat de finale interessant maakte: Frankrijk had al eerder het WK gewonnen, terwijl Argentinië nog steeds op zoek was naar hun eerste overwinning. Dit bleek uiteindelijk wel een belangrijke factor in de uiteindelijke uitslag.

Tekst gaat door onder de foto.

Tijdens deze strafschoppenserie bleek ook dat de Argentijnen niet bang waren om onsportief te zijn, zoals te zien was op nieuwe beelden waarop de doelman van Argentinië iets zeer onsportiefs deed.

Ben je benieuwd naar de beelden? Klik dan door naar de volgende pagina om ze te bekijken.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN