Home Nieuws Beelden: dit zou de nieuwe vriend van Monica Geuze zijn
       
       
       

Beelden: dit zou de nieuwe vriend van Monica Geuze zijn

Videoland heeft vandaag de nieuwste reality-serie gelanceerd: de serie ‘Like Monica’ waar niemand minder dan Monica Geuze wordt gevolgd in haar dagelijkse leven.

Eén van de opmerkelijkste dingen uit de nieuwe serie is dat Monica gefilmd wordt waar ze op date is met haar – waarschijnlijk – nieuwe vriend.

De man heet Robbert en is al vaker op date geweest met Monica. We zien haar uit eten gaan met deze Robbert, een 29-jarige man die ze via een dating app heeft ontmoet.

Monica’s beste vriendin Danique vertelt erover: “Op een gegeven moment was Mo er ook wel weer klaar voor om te gaan daten, en ze is toen op Raya (de dating app, red.) gegaan,” zegt ze. Monica stuurde haar een screenshot en vroeg aan Danique of ze wist wie het was. “Oh mijn god, dat is Robbert, hij is echt super leuk.” Zij leerde Robbert twee jaar geleden kennen toen ze op zoek was naar nieuwe winkelpanden, wat doet vermoeden dat Robbert makelaar is.

Hele duidelijke beelden hebben we nog niet, maar als je op het juiste moment het beeld stilzet kun je wel een glimp van hem opvangen:

Beeld: Videoland ‘Like Monica’

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Heftig! Presentator Kaj Gorgels gewond na ongeluk in huis

Kaj Gorgels dacht net zoals de rest van Nederland veilig thuis te zitten, toen hij in de keuken struikelde en met zijn...

Oh no: déze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Netflix voegt zo nu en dan leuke films en series aan toe aan het aanbod, maar verwijdert af en toe ook een...

16-jarige coronapatiënt vertelt voor het eerst over zijn ziekte

De 16-jarige Sehraz is gelukkig weer genezen, nadat hij tien dagen op de intensive care moest vechten tegen het coronavirus. Hij vertelt...

Dit zijn de gratis Playstation Plus games van april 2020

Yes, daar zijn ze weer! De nieuwe gratis te downloaden Playstation Plus games van de nieuwe maand! Elke maand...

Zo zien de acteurs uit Spangas er nu uit

Spangas was en is nu nog steeds niet weg te denken van de Nederlandse televisie. De serie wordt al vanaf 2007 uitgezonden...