Doornroosje in Efteling heeft pikante makeover gehad

Nieuws
donderdag, 04 april 2024 om 18:24
schermafbeelding 2024 04 04 om 182648
Er is commotie ontstaan rondom onze geliefde Doornroosje in de Efteling. De prinses lijkt plotseling een opvallende verandering te hebben ondergaan, en de bezoekers kunnen het niet helpen zich af te vragen: heeft Doornroosje een borstvergroting gehad?
Wij hebben alle juicy details voor je, dus lees snel verder!

Een 'nieuwe' Doornroosje?

Doornroosje, die al meer dan 70 jaar deel uitmaakt van de magische wereld van de Efteling, is in een nieuw jasje gestoken. Het kasteel van Doornroosje heeft recentelijk een opknapbeurt gehad, waarbij muren zijn opgeknapt en kostuums zijn gewassen. Maar het is niet alleen de frisse verflaag die de aandacht van de bezoekers heeft getrokken. Ze merkten een verandering op die ze nog niet eerder hadden gezien - Doornroosje lijkt nu een grotere boezem te hebben.

Verklaring van de Efteling

Na de ontstane ophef heeft De Telegraaf om een reactie gevraagd van de Efteling. Het park heeft bevestigd dat er inderdaad iets is veranderd. Ze verklaarden dat ze het oorspronkelijke ontwerp van Anton Pieck dichter wilden benaderen. Ook het gordijntje in de ruimte waar Doornroosje slaapt, is iets verhangen om het tafereel meer op zijn oorspronkelijke schets te laten lijken.

1 April grap?

De foto die het internet rondgaat, zou volgens sommigen een 1 april grap zijn. De woordvoerder van de Efteling vond dit echter niet zo amusant en bevestigde dat de nieuwe look van Doornroosje geen grap is.
Op social media wordt er gelachen om het nieuwe uiterlijk van Doornroosje. Reacties variëren van “Doornroosje is voortaan met dubbel D geschreven” tot vragen of de prinses misschien zwanger is. De persoon die de foto deelde schreef hierover: “Doornroosje gaat mee in de tijd en volgt de trends. Welkom in de wereld van botox, fillers, ooglidcorrectie... Plastic fantastic! #Efteling #1April”
Het is duidelijk dat Doornroosje het gesprek van de dag is, en niet alleen in het sprookjesbos.
Bron: Instagram, De Telegraaf, VKmag