Lil Kleine: 'Af en toe een paar hoeren als mijn vrouw weg is'

Nieuws
zaterdag, 16 maart 2024 om 17:42
schermafbeelding 2024 03 16 om 175128
De Nederlandse rapper Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, is klaar voor een nieuwe liefde. Na zijn breuk met Jaimie Vaes lijkt hij het vrijgezellenleven vaarwel te willen zeggen en verlangt hij naar een stabiel leven... met af en toe een beetje wildheid.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Op zoek naar ware liefde

Scholten, die al een tijdje single is, heeft in de podcast 'Borrelpraat' onthuld dat hij het fijn zou vinden om opnieuw verliefd te worden. Zijn ideaalbeeld? Een stabiel leven met zijn zoontje Lío, zijn beste vrienden en zijn toekomstige vrouw. Maar dat betekent niet dat hij zijn wilde haren volledig wil verliezen. "En af en toe een paar hoeren. Als mijn vrouw weg is", grapt hij.

Levensstijl van rockster inruilen

Hoewel de rapper bekend staat om zijn rocksterren-leefstijl vol seks, drugs en rijkdom, is hij toch klaar om die in te ruilen voor een rustiger leven... tot op zekere hoogte. "Kijk, die jacht en zo wil ik wel en lekker geld in je zak. Een goed leven. Maar niet als ik vijftig ben en tien hoeren om hem heen", vertelt hij in Borrelpraat

Toekomstbeeld

Voor de toekomst heeft Lil Kleine een heel ander beeld voor ogen. Hij ziet zichzelf niet op zijn vijftigste nog omringd door meerdere vrouwen en feestend door het leven gaan. In plaats daarvan ziet hij zijn 'huisje, boompje, beestje-droom' uitkomen als hij rond zijn veertigste is. Hij ziet zichzelf dan samen met zijn ware liefde, kind en beste vrienden genieten van een relaxte vakantie.

Geen midlife-crisis

"Dan gaan we lekker lunchen met z'n allen. En dan zeg ik op een gegeven moment: hier heb je wat geld mee, Lío. Ga jij lekker naar Ushuaïa (op Ibiza) en dan ga ik en mama lekker naar huis. Of naar die boot. Dat zou ik dik vinden. Dat is voor mij het ideale. Ik wil niet die midlife-crisis", aldus Kleine. Het lijkt erop dat de rapper serieus is over zijn wens voor stabiliteit en ware liefde, maar wel met een vleugje van zijn oude levensstijl.