Lil Kleine over ex Monica Geuze: 'Mijn grote liefde'

Nieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 19:01
schermafbeelding 2024 03 14 om 190434
De wereld van entertainment staat nooit stil, en zeker niet als het om de uitspraken van Lil Kleine gaat. Deze keer deed de rapper wel een heel opvallende onthulling tijdens een podcast interview.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De Grote Liefde van Lil Kleine

Afgelopen woensdag was Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, te gast in de podcast 'Borrelpraat'. Tijdens dit interview liet hij een opvallende uitspraak vallen. Hij gaf namelijk aan dat zijn ex, Monica Geuze, 'de grote liefde van zijn leven' is. Volgens Lil Kleine hoort de podcast 'Geuze & Gorgels' bovenaan de toplijst van podcasts te staan. 'Die van de grote liefde van mijn leven staat op nummer één', zo vertelde hij.

Relatie met Monica Geuze

Lil Kleine en Monica Geuze hadden vier jaar lang een relatie, deels nog voor de tijd dat Lil Kleine bekend werd. Monica was toen nog vlogger en Lil Kleine kwam regelmatig voor in haar vlogs. De relatie eindigde in 2016, naar verluidt omdat Monica moeite had met de groeiende bekendheid van Lil Kleine. Ze was bang dat hij tijdens zijn tours omringd zou worden door mooie vrouwen die hun relatie niet zouden respecteren. Monica heeft ook aangegeven dat Lil Kleine tijdens hun relatie vreemd is gegaan en dat de relatie daardoor niet meer werkte.

Relatie met Jaimie Vaes

Na zijn relatie met Monica Geuze kwam Lil Kleine in een turbulente relatie met Jaimie Vaes terecht. Samen hebben ze een zoontje, Lio. Na een reeks van ophef en een rechtszaak zijn de twee begin dit jaar samen op vakantie gegaan naar Dubai. Het lijkt erop dat ze nu een vorm van co-ouderschap hebben ingesteld. Eerder dit jaar liet Lil Kleine in een documentaire zien wat er werkelijk gebeurde tijdens deze turbulente periode.
Door zijn recente uitspraken is het duidelijk dat Lil Kleine, ondanks zijn huidige relatie situatie, nog steeds sterke gevoelens heeft voor zijn ex Monica Geuze. We zijn benieuwd hoe dit verhaal zich verder gaat ontwikkelen.