Quincy Promes laat online van zich horen na geruchten over arrestatie in Dubai

Nieuws
maandag, 04 maart 2024 om 14:15
schermafbeelding 2024 03 04 om 143019
Onze eigen Quincy Promes weet de gemoederen flink bezig te houden, zelfs vanuit zijn huidige verblijfplaats in Dubai. De voetballer/rapper plaatste onlangs een reactie op een Instagram-post van Ajax, wat leidde tot een stortvloed aan reacties van fans.
Jij bent hier aan het juiste adres voor het laatste nieuws, dus lees snel verder!

Promes laat zich horen op social media

Quincy Promes is weer actief geweest op social media. Na eerder al een bericht te hebben geplaatst met een blauw petje in reactie op alle negatieve berichten over zijn situatie in Dubai, heeft hij deze keer gereageerd op een Instagram-post van Ajax. Op het bericht waarin de club hun oud-speler en trainer Simon Tahamata bedankt voor zijn diensten, plaatst Promes de woorden "Terima Kasih Simon Tahamata", wat "bedankt, Simon Tahamata" betekent.

Reacties van Ajax fans

Promes, die tijdens zijn tijd bij Ajax met Tahamata trainde, wilde hem ook bedanken en deed dit door twee hartjes onder het bericht te plaatsen. Dit leidde tot honderden likes en tientallen reacties van Ajax fans. Ze vragen zich af of hij terugkeert naar de club en zelfs of hij al terug is in Nederland. Er worden ook vragen gesteld over zijn situatie in Dubai, maar tot dusver heeft Promes nog niet gereageerd op deze vragen.

Eerdere berichten vanuit Dubai

Promes reageerde eerder al op de berichtgeving over hem vanuit Dubai via het populaire Amerikaanse roddelkanaal The Shade Room. Dit kanaal, dat maar liefst 29 miljoen volgers heeft, deelde informatie over Promes omdat hij aan het daten is met de Amerikaanse rapster DreamDoll, in werkelijkheid Tabatha Robinson genaamd. The Shade Room meldde dat Promes in Dubai gearresteerd was op basis van een afzonderlijke aanklacht, te midden van een gevangenisstraf van zes jaar voor drugshandel. Promes reageerde hierop met een blauw petje emoji, wat volgens RealityFBI gebruikt kan worden als iemand liegt of beweringen overdrijft.
Het blijft dus spannend hoe het verder gaat met de voetballer/rapper. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws!