Selma Omari compleet onherkenbaar na cosmetische ingreep

Nieuws
donderdag, 18 april 2024 om 14:33
schermafbeelding 2024 04 18 om 143415jpg
Social media queen Selma Omari ondergaat cosmetische verandering, volgers reageren verbaasd.
Bij ons ben je aan het juiste adres voor de laatste roddels en nieuwtjes, dus lees snel verder!

Veranderd uiterlijk

Selma Omari, die we allemaal kennen van haar razend populaire social media content, heeft de tongen van haar volgers losgemaakt. De reden? Ze lijkt een cosmetische ingreep te hebben ondergaan die haar uiterlijk aanzienlijk heeft veranderd. Vooral haar nieuwste Tiktoks hebben een storm aan reacties veroorzaakt, omdat haar volgers het gevoel hebben dat er iets aan haar gezicht is veranderd.

Wat is er veranderd?

Hoewel Selma al bekend staat als een van de mooiste vrouwen van Nederland, lijkt ze niet helemaal tevreden te zijn geweest met haar uiterlijk. Net als veel vrouwen in deze tijden, lijkt ze gebruik te hebben gemaakt van een cosmetische ingreep. Wat de specifieke behandeling is, is niet bekend, maar volgens haar volgers lijkt het erop dat ze een soort ooglift heeft ondergaan.

Reacties van volgers

Haar volgers zijn nieuwsgierig en vragen zich hardop af wat ze precies aan haar gezicht heeft laten doen. Een volger reageert onder een van haar video's met: "Waar heb je (met) jouw ogen gedaan? Het staat je echt mooi". Een andere volger is echter minder positief en vergelijkt haar met een katachtige: "Wil je zomaar Whiskas geven".
Oordeel zelf en bekijk de video van haar transformatie aan het einde van dit artikel.