Home Viral Nog een jongen (15) probeert Telegraaf presentatrice te versieren
       
       
       

Nog een jongen (15) probeert Telegraaf presentatrice te versieren

De laatste paar weken ligt Michelle Willemse, de presentatrice van de Telegraaf, flink onder de aandacht. Dat komt voornamelijk om de filmpjes die de laatste tijd viral gingen.

In de filmpjes was te zien dat Kieckx uit Hilversum behoorlijk aan het flirten was met Michelle toen ze een item aan het opnemen was. Bekijk hieronder het filmpje waar het allemaal mee begon.

In een item die Michelle een paar weken daarna opnam, kwam ze Kieckx wéér tegen. In dat item vertelde Kieckx doodleuk dat zij samen op date zouden gaan. En dat gebeurde. Kijk hieronder hoe dat afliep.

Maar het lijkt erop dat meerdere jongens geïnspireerd zijn door de pogingen van Kieckx. Want waar het volgens Michelle met Kieckx stukliep op de leeftijd (Kieckx is 14, Michelle is 25) meent Melle dat hij met zijn 15 jaar wél kans maakt.

Melle sloeg zijn slag namelijk in de comments van de meest recente foto van Michelle. Hij schreef: “Hoi Michelle, waarschijnlijk is je DM overstroomd met berichtjes maar ik denk ik probeer het toch even. Sinds je Kieckx hebt gedumpt, heb ik zitten rekenen. Kieckx vond je te jong maar ik ben een jaartje ouder. 15 jaar, zou je dat wel een redelijke leeftijd viden?” Hij stelt zich daarna uitgebreid voor: “Ik ben Melle en ik dus 15 jaar oud. Het moment dat ik jou voorbij zag komen in mijn YouTube feed widt ik gelijk dat het raak was.”

Bekijk het hele bericht van Melle hieronder.

En Melle heeft misschien zijn lucky day, want Michelle reageerde zowaar! En niet zo maar iets, ze reageerde met een hartje.

En daar bleef het niet bij, internationaal bekende DJ Nicky Romero reageerde ook op Melle. Hij vond de actie van Melle blijkbaar een goed idee, want hij reageerde positief:

Het lijkt een hele trend te worden: proberen de Telegraaf verslaggeefster te versieren. Wie gaat het de volgende keer proberen?

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...