HomeViralNu ook onthullingen over Chantal Janzen rondom TVOH-affaire

Nu ook onthullingen over Chantal Janzen rondom TVOH-affaire

       
       
       

Deze week is er een nieuwe video online gekomen waarin onthullingen worden gedaan over The Voice of Holland. Stichting Music#MeToo zoemt in op een aantal grote namen, zoals Johnny de Mol, Linda de Mol én Chantal Janzen. Maar welke rol speelt Chantal hierin?

In de video gaat de stichting dieper in op de beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Ook doet een vermeend slachtoffer van Johnny de Mol haar woordje. “Ik ben seksueel misbruikt door Johnny de Mol. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en verloor ik mijn evenwicht, voor dat ik het wist lag ik naakt in het bed van Johnny”, laat ze weten.

Chantal Janzen in affaire

Maar later wordt ook Chantal Janzen genoemd. “In haar eigen blad heeft Chantal in 2020 uitgebreid podium gegeven aan Ali B met een interview”, wordt er verteld in de video. De presentatrice gaf toen ook aandacht aan de Stichting Music#MeToo. Ali B werd destijds namelijk opgeroepen door de stichting om verhoord te worden over vrouwonvriendelijke teksten van rappers. 

Wederhoor

“Maar ze haalde bij hen geen wederhoor. Het misbruikschandaal was dus niet nieuw voor Chantal”, concludeert de stichting. Chantal bracht na het bekendmaken van de beschuldigingen een statement naar buiten waarin zij vertelde dat ze er niks van afwist. De stichting twijfelt hier nu aan.

Beeld: Instagram @chantaljanzen

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN