HomeNieuwsOok Do en Esmee Denters klappen uit de school over schokkend gedrag...

Ook Do en Esmee Denters klappen uit de school over schokkend gedrag bij The Voice

       
       
       

Na het zien van de aflevering van #Boos laten vele artiesten en BN’ers zich uit over de coaches en John de Mol. Zangeres Esmee Denters onthult haar shocking verhaal over Marco Borsato en Do is het absoluut niet eens met de woorden van John de Mol.

Esmee deed mee aan The Voice UK en daar schijnen de coaches ook niet zo zuiver te zijn. “Ik heb gelukkig zelf geen naar gedrag meegemaakt toen ik deelnam aan de show”, schrijft ze op Instagram. Wel vond ze dat coach Ricky Wilson fliterige opmerkingen maakte. De zangeres beet terug, maar daarna werd tegen haar gezegd dat ze arrogant overkwam.

Toen ze er in The Voice UK uit lag, werd ze benaderd om mee te doen aan de Nederlandse versie van het programma. “Het is een schande hoe de mannelijke coaches in Nederland misbruik hebben gemaakt van hun positie”, vertelt ze. “Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil”, aldus Esmee. Toen ze er wat van zei tegen haar manager, moest ze zich niet aanstellen en het gebaar als een compliment zien.

Zangeres Do spreekt zich fel uit over de opmerkingen van John de Mol. De televisieproducent gaf een uitgebreid interview in de aflevering over The Voice of Holland, maar zijn woorden schoten bij vele mensen in het verkeerde keelgat. “Je begrijpt er helemaal niks van!”, schrijft Do op Instagram.

“Ik draai al 20 jaar mee in deze wereld, ben zelf meerdere malen slachtoffer geworden van seksueel overschrijdend gedrag, maar gelukkig mans genoeg geweest om me er tegen te weren”, aldus Do. “Je moet je schamen te zeggen dat slachtoffers aan de bel moeten trekken.”

Het hele verhaal van Esmee en Do lees je hieronder.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN