HomeNieuwsOphef na beelden van Don de Jong die meer dan 300 km/u...

Ophef na beelden van Don de Jong die meer dan 300 km/u rijdt

       
       
       

Zoals de meeste Youtubers doen ze alles voor de viewa. Ook al kan dat soms heel gevaarlijk zijn.Don rijdt meer dan 300 kilometer per uur over de snelweg. Dan kan je wel zeggen dat het in Duitsland is en dat je daar zo hard mag rijden als je wil.

Maar ook dit kan daar ook gevaarlijk zijn.

Filmen

Naast dat als je het ook nog moet filmen het wel erg lastig is om op de weg te letten doet ie net of ‘insane’ een Duits woord is. En dat is het überhaupt nicht.

Boete

Don heeft nog geen boete gekregen. Het zou kunnen doordat hij het filmpje online heeft gezet dat de politie nog contact gaat opnemen met Don. Gelukkig heeft hij geen ongelukken veroorzaakt.

Hoeveel verdiend
Don heeft heel wat video’s met meer dan 1.000.000 views. Over zijn gehele kanaal ligt het gemiddelde ergens rond de 500.000 vieuws per video. Als we dan de regel van 1 euro per 1000 views voor Don de Jong zijn kanaal gaan toepassen, zou Don ongeveer 500 euro per video verdienen. Als je dan rekening houdt met zijn upload schema zou Don minstens 15.000 euro per maand aan advertentie inkomsten moeten verdienen. Uiteraard moeten hier nog kosten vanaf. Belastingen, kosten voor zijn management, freelancers en eventuele materialen voor video’s moet je hier nog van aftrekken.  

Bron: Roddelpraat.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN