HomeViralOpmerkelijke video van Lil Kleine met dames backstage gelekt

Opmerkelijke video van Lil Kleine met dames backstage gelekt

       
       
       

Het is geen geheim meer dat Lil Kleine het na zijn breuk met Jaimie Vaes erg gezellig heeft met verschillende dames. Deze week zijn er weer beelden opgedoken waarop te zien is dat de rapper zich vergezeld met verschillende dames om zich heen.

Hij heeft deze week namelijk het vliegtuig gepakt naar Chersonissos om daar voor het eerst in lange tijd weer op te treden. Na afloop waande hij zich in de VIP en zat daar met meerdere vrouwen. Hier zijn opmerkelijke beelden van gelekt.

Fanclub

Het roddelkanaal Juicechannel plaatste deze video in hun Stories en schreef: “Het lijkt wel alsof hij tussen zijn fanclub zit”. Op de beelden zie je hem tussen meerdere vrouwen zitten en hij kijkt er een beetje ongemakkelijk bij.

Saaie bedoeling

Later geeft een bron, die ook aanwezig was in de club, meer informatie. “Ik stond naast deze VIP. Meiden zaten er echt bij voor de show en volgens mij kenden ze zijn nummers niet eens. Zelfs tijdens zijn optreden bleven ze stil zitten en zongen ze niet mee. Saaie bedoeling”, schrijft de bron naar Juicechannel.

Bekijk de beelden hieronder!

Bron: Instagram @juicechannel

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN