HomeNieuwsOranjes woest om gelekte foto van een dronken Amalia

Oranjes woest om gelekte foto van een dronken Amalia

       
       
       

Afgelopen maand is onze kroonprinses begonnen aan haar studie in Amsterdam. Hierbij hoort natuurlijk ook het gewone studentenleven, waarin er af en toe gefeest en gedronken wordt. Maar hoeveel privacy heeft Amalia nou echt?

Juicechannels houden hier weinig rekening mee.

Student

Na een tussenjaar is onze kroonprinses begonnen met een studie. Ze gaat de opleiding Politics, psychology, law and economics (PPLE) volgen aan de Universiteit van Amsterdam.

Juicechannels

Maar hoeveel privacy heeft prinses Amalia nou echt in Amsterdam? “Misschien heeft Amalia niet voor haar bekendheid gekozen, maar ik vind het onzin dat zij anders behandeld zou moeten worden dan welke bekende persoon dan ook”, vind Dennis Schouten van Roddelpraat. “Als zij kotsend uit een kroeg komt gerold en wij hebben beeld, zal ik geen seconde twijfelen en dat delen. Dan heeft zij een leuke avond gehad en wij een mooi verhaal, niks aan de hand.”

Duidelijke grens

“De grens ligt wat ons betreft bij als zij bijvoorbeeld vervelend zou worden benaderd door iemand op straat, of er is een andere gebeurtenis die door haar als traumatisch ervaren zou kunnen worden. Dan publiceren we uiteraard niet, zoals we dat ook bij een ander niet zouden doen.”

Lees het hele verhaal snel verder op de volgende pagina!

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN