HomeViralPer ongeluk geplaatste en snel verwijderde video van Ali B maakt veel...

Per ongeluk geplaatste en snel verwijderde video van Ali B maakt veel duidelijk

       
       
       

Ali B vermaakt zich nu al een lange tijd in het buitenland en hij lijkt ook niet meer terug te keren naar Nederland. Het voormalig TVOH-jurylid lijkt op zoek te zijn naar een huisje in Marokko en deze foto’s lijken dat te bevestigen.

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer liet onlangs weten dat Ali B van plan is om naar zijn geboorteland te verhuizen. Dit heeft ze namelijk te horen gekregen van een familielid van de rapper. “Hij heeft grond gekocht in Marokko en is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, dat zijn de woorden van een familielid.”

Villa in Marokko

Dit bleef bij een gerucht, maar ook RealityFBI bevestigt dit nu. Het roddelaccount heeft een screenshot in handen gekregen. “Dat lijkt inderdaad het geval. Hij is afgelopen weken iemand gaan volgen die zich specifiek focust op het aanbod van onder andere villa’s in Marokko. De kans is groot dat dit iemand is die hem gaat helpen in het vinden van een stekje in Marokko.”

Foto’s

Daarnaast zijn er meerdere foto’s van de rapper in Marokko verschenen op Facebook. Al snel werden deze foto’s verwijderd. Bekijk de verwijderde foto’s op de volgende pagina!

Bron: RealityFBI

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN